Головна » 2014 » Декабрь » 01
Like
4

Девізом цього тижня стали слова М.В.Ломоносова «Широко простягає хімія руки свої в справи людські»Ми живемо в такий час, коли хімія проникла до всіх сфер життя. Від дня свого народження, ще не усвідомлюючи цього, людина починає «спілкуватися» з хімією . Малюк одержує  яскраві іграшки, школяр – портфель, ручку, зошити.
     Без хімії не можна виплавити метал, побудувати корабель, виготовити машину, освоювати космос. Хімія як наука, дуже потрібна і корисна тоді, якщо вона в «руках» людей, що мають глибокі і міцні знання з цих предметів. Тоді ці люди приносять користь суспільству, не допускають ніяких екологічних катастроф, дбають про чистоту навколишнього середовища.
     Саме виховання екологічної культури в учнів, поглиблення практичних знань з хімії , розвиток творчих здібностей,   - це  найголовніші завдання, які ставить перед собою вчитель хімії  Черешня Н.І. На загальношкільній лінійці було оголошено план проведення тижня  хімії . В тижні приймали участь учні 5-11 класів. Під час тижня вся школа була прикрашена плакатами з висловами відомих вчених про хімію, малюнками, ребусами, стінгазетами, хімічнимицікавинками. ... Читати далі

Переглядів: 649 | Добавил: MS_creative | Дата: 01.12.2014 | Коментарі (0) Поділитися: