Головна » 2014 » Декабрь » 16
Like
4

 

У школі стало доброю традицією напередодні новорічних свят проводити благодійну акцію «Подаруй дитині затишок родинного тепла». Акція має на меті допомогти дітям-сиротам, які потребують великої уваги. Від малят до старшокласників кожен намагається долучитися до неї, щоб хоч трішки допомогти тим, кому потрібна підтримка від друзів.

16 грудня 2014 року, у рамках цієї акції, учні та вчителі Макарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відвідали школу-інтернат у с. Домбоки. Вихованці нашої школи – щедрі та доброзичливі і завжди відкликаються на прохання про допомогу іншим. Адже на світі так багато дитячих сердець, які позбавлені батьківської любові та родинного тепла. І щоб хоч якось компенсувати відсутніх благ, які характерні для повноцінних сімей, учнівський та педагогічний колективи активно взяли участь та посприяли у тому, щоб дітвора напередодні своїх улюблених свят отримала подарунки, які були підготовані усією школою та разом із батьками.

Учні 5-го класу із класним керівником Лийза К.М., підготували святковий новорічний концерт і привітали діток своїми віршами та піснями, а також смішними сценками. Весь концерт супроводжувався музикою та танцями, тож у цей день ніхто не сумував. Вихованці ... Читати далі

Переглядів: 590 | Добавил: MS_creative | Дата: 16.12.2014 | Коментарі (0) Поділитися: