Головна » 2019 » Февраль » 20
Like
1

У лютому 2014 року вся Україна і весь світ стали свідками нестримної, відчайдушної боротьби простих українців, відданих патріотів за європейський вектор розвитку держави, за утвердження української нації, за гідне майбутнє для наступних поколінь. Відповідно до Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні. ... Читати далі

Переглядів: 304 | Добавил: Cristal | Дата: 20.02.2019 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

Директор школи Маріанна Володимирівна зазначила, що для успішного складання ЗНО велике значення має як високий рівень знань так і психологічна готовність. Вона повідомила, що цього року кожен учасник ЗНО має право обрати для складання максимум 4 предмети з 11 доступних. Випускники 2019-го обов’язково повинні обрати 3 предмети – це мінімальна кількість дисциплін, з яких вони мають проходити державну підсумкову атестацію. Четвертий предмет вони можуть обрати за власним бажанням.
Обов’язковою для всіх є українська мова та література. Другий предмет випускник може обрати з-поміж математики та історії України, а третій (четвертий) – з усіх предметів, крім уже обраних.
Переглянути докладнішу інформацію про ЗНО-2019 можна на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. 
Класний керівник Печора Надія Іванівна також додала, що важливо перевірити своє запрошення-перепустку, де вказано дати проведення тестування та адреси пунктів проведення ЗНО.

Переглядів: 262 | Добавил: Cristal | Дата: 20.02.2019 | Коментарі (0) Поділитися: