Головна » 2019 » Март » 07
Like
1

Традиційно на початку березня Україна вшановує пам'ять Великого Українця. 
Протягом тижня у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулись заходи з нагоди відзначення 205-річниці від Дня народження  Тараса Григоровича Шевченка - величної особистості і історії України, знаменитого митця, художника і поета.
Розпочався тиждень урочистою лінійкою "Шевченко жити буде - поки на землі будуть жити люди ", яку підготувала вчитель української мови та літератури Гранчак М.Ю., разом з учнями 5-го класу. 
5 березня 2019 року вчителем української мови та літератури Печора Н.І. з учнями 11-го класу проведено урок-конференцію "Ми тебе не забули, Тарасе!". Будь-який рядок із "Кобзаря"  - це настанова від великого мислителя, це повчання від Батька нації, це біль та крик душі справжнього українця з чистою та щирою душею. На початку уроку учні розповіли цікаві факти з життя Тараса Шевченка, продекламували поезії, переглянули музичний відеофільм по мотивам відомого твору "Заповіт".
6 березня 2019 року вчителем української мови та літератури Лендєл А.Л. проведено заняття факультативу "Література рідного краю" на тему: "Шевченко і Закарпаття". ... Читати далі

Переглядів: 500 | Добавил: Cristal | Дата: 07.03.2019 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і радості. У цей день жінка - це перш за все чуйність, вона заполоняє повітря своєю шикарністю та витонченістю. Недарма жіночий день святкують саме на початку весни, адже жінка і є тим початком як життя, так і гармонійності, вишуканості.
Нашу школу цей день також не оминув стороною. У переддень свята, 7 березня, учні 10 класу (класний керівник Шебела Марина Іванівна) святковий концерт. Відкрила свято директор школи Гардубей М.В., яка привітала жіночу частину колективу і побажала жіночого щастя, бути коханими та кохати, міцного здоров’я та благополуччя. ... Читати далі

Переглядів: 281 | Добавил: Cristal | Дата: 07.03.2019 | Коментарі (0) Поділитися: