Головна » 2019 » Апрель » 05
Like
2

У нашій суспільній свідомості поширена одна дуже проста думка, безпосередньо пов’язана з питаннями здоров’я і проблемами його відсутності. «Буде здоров’я - решта все, додасться», - так звучить це багатовікове спостереження. 7 квітня міжнародне співтовариство відзначає Всесвітній день здоров'я. Це свято було засновано на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров'я. З'явившись в 1948 році, ця організація об'єднала у своїх рядах представників 191 держави світу.
Перше святкування Всесвітнього дня здоров'я відбулося в 1950 році. Уже тоді глобальною ідеєю заходу була пропаганда здорового способу життя.
Профілактика та увага до нашого власного здоров’я - є основною метою проведених в цей день акцій та заходів. Напередодні Всесвітнього дня здоров’я, 5 квітня у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено цикл заходів:
1. Змагання з різних видів спорту, естафети, конкурси – Мейсар Н.Д., класні керівники, вихователі ГПД.
2. Виховні години, бесіди на тему: «Здоров’я – дорожче за багатство» - ЗДВР, класні керівники
3. Бесіди з медичною сестрою «мистецтво бути здоровими» - ЗДНВР, Пуга О.А.
4. Виставка літератури «Здоровим бути - модно» - Мейсар Н.І.
5. Всеукраїнський урок здоров’я «Я – моє здоров’я – моє життя» - класні керівники, вчитель основ здоров’я.
6. Відео-екскурсія «У країні здоров’я» - вчителі інформатики
7. Конкурс плакатів «Здоров’я – мудрих гонорар» - Гузинець Н.І., Варваринець Б.В.
8. Інформаційні хвилинки «Твоє зд ... Читати далі

Переглядів: 411 | Добавил: Cristal | Дата: 05.04.2019 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
2

У рамках акції "Закарпаттю - чисте довкілля" та згідно плану виховної роботи школи, 5 квітня 2019 року у нашій школі прошла санітарна п'ятниця. Під керівництвом класних керівників та вчителів-предметників учні завзято працювали та допомагали один одному, прибираючи класні кімнати та шкільне подвір'я. Учні старших класів фарбували паркани, учні середньої ланки допомагали оформляти клумби. Результат було помітно відразу. 
Підсумовуючи проведену роботу, учні зробили висновок про те, що чисто не там, де зажди прибирають, а там, де не смітять. Тож підтримаймо наших юних захисників природи, зробивши територію біля своїх домівок чистішою.

ФОТО

Переглядів: 352 | Добавил: Cristal | Дата: 05.04.2019 | Коментарі (0) Поділитися: