Головна » 2019 » Май » 16
Like
0

Одягнімо, друже, вишиванки-
Наш чарівний український стрій.
Не для когось, не для забаганки,
А для себе, вірний друже мій.
Одягнімо вишиванки, друже,
Хай побачить українців світ-
Молодих, відважних, дужих,
У єднанні на сто тисяч літ.
Одягати вишиванки останнім часом стало дуже модно. Наші дівчатка і хлопчики вбираються у них, крокуючи до першого класу, одягають на свята. Нерідко вишиванки є не лише у малечі, а й у батьків. У деяких сім'ях, на щастя, ще залишились сорочки, які вишивали пра- та прапрабабусі. Але вишиванка- це не просто красивий святковий одяг, а й важлива частина культури нашого народу. Недарма про неї складено чимало віршів та пісень. ... Читати далі

Переглядів: 587 | Добавил: Cristal | Дата: 16.05.2019 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

Вишивання моє, вишивання…
Чорний – сум, а червоний – кохання.
Синій – небо, зелений – буття.
Вишиванка – це наше життя!

Не перший рік у нашій школі, як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року, 16 травня  учні, вчителі та батьки школи долучилися до акції “Одягни вишиванку” . Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що таке свято об’єднує і вчителів, і учнів різних класів.
На завершення свята учні провели імпровізований флешмоб – вийшовшии у подвір’я школи, вони створили справжню “вишиванкову” квітку. Вишиванка здавна була для українців не тільки предметом одягу, а й оберегом та певним символом. ... Читати далі

Переглядів: 271 | Добавил: Cristal | Дата: 16.05.2019 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

Цьогоріч атестація учнів 4-х класів здійснюється виключно з метою моніторингу якості освітньої діяльності закладів освіти та якості освіти.
ДПА була проведена у формі підсумкових контрольних робіт з двох предметів: української мови (передбачає оцінювання результатів навчання з української мови і літературного читання) і математики.
Підсумкові контрольні роботи були укладені за єдиними завданнями відповідно до орієнтовних вимог до змісту атестаційних завдань.
Контрольні роботи з української мови була проведена 14 травня, а з математики – 16 травня 2019 року. ... Читати далі

Переглядів: 286 | Добавил: Cristal | Дата: 16.05.2019 | Коментарі (0) Поділитися: