Головна » 2019 » Май » 31
Like
0

Сьогодні по всій Україні дзеленчать останні дзвоники, які символізують завершення ще одного навчального року. Це день важливий для кожного з нас. Для дітей – це новий багаж знань за плечима, для учителів – гордість за виховання молодого покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стаю ... Читати далі

Переглядів: 310 | Добавил: Cristal | Дата: 31.05.2019 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

На виконання законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», наказу МОН № 367 від 16.04.2018 «Про затвердження порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти» з метою запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа»,  згідно заяв батьків та свідоцтв про народження у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів видано наказ № 05/у від 30 травня 2019 року "Про зарахування учнів у 1 клас 2019-2020 н.р." ... Читати далі

Переглядів: 314 | Добавил: Cristal | Дата: 31.05.2019 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!
Адміністрація Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів щиро вітає Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою! 
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій. 
Глибоко вдячні педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.
Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Переглядів: 286 | Добавил: Cristal | Дата: 31.05.2019 | Коментарі (0) Поділитися: