Головна » 2019 » Сентябрь » 14
Like
0

Спорт – це життя! Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. А тому у Макарівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів однією з головних цілей є підвищення рівня фізичного і психічного стану дитини до величин, які гарантують стабільне здоров’я і сильний дух. Адже завдяки спорту в характері школярів з’являється місце для спортивної спрямованості. Педагогічним колективом школи запроваджено систему заходів, спрямованих на збереження здоров’я школярів. Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у Макарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Цього року він пройшов з 9 по 14 вересня. Метою проведеного тижня було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів на гуманістичних ідеалах олімпізму.
Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій діти виконали Державний Гімн України, ознайомилися із планом проведення Тижня спорту і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.
Участь у його проведенні взяли учні 1-11 класів. План проведення передбачав різні спортивні заходи, в залежності від вікових особливостей учнів. ... Читати далі

Переглядів: 285 | Добавил: Cristal | Дата: 14.09.2019 | Коментарі (0) Поділитися: