Головна » 2019 » Ноябрь » 15
Like
1

15 листопада 2019 року в Макарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відзначали Міжнародний день Толерантності. Основною метою якого було ознайомити учнів з поняттям «толерантність», виявити основні риси толерантності, сформувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки, виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів, комунікативну культуру спілкування та взаєморозуміння, продовжити формування толерантного ставлення однокласників між собою, сприяти розвитку в учнів самосвідомості, яке допомагає дітям побачити себе та інших такими, які вони є насправді, розвивати терпимість до відмінностей між людьми.
Практичним психологом Шебела М.І. та учителями школи були проведені заходи, а саме:
- З учнями 5-го класу проведено тренінг «Толерантність врятує світ», де діти створили «Квітку ТОЛЕРАНТНОСТІ», на кожній пелюстці, якої були зазначені риси толерантної людини.
- Для учнів середньої і старшої школи (6-11 класи) були проведені інформаційні хвилин ... Читати далі

Переглядів: 260 | Добавил: Cristal | Дата: 15.11.2019 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

Щороку в нашій школі проводиться Тиждень біології, у рамках якого кожен матиме можливість сягнути глибин таємниць природи, доторкнутися серцем до живого світу флори і фауни нашої планети, проникнутися розумінням світових екологічних проблем та тієї екологічної ситуації, яка склалася на Україні, нагадати ще раз для себе рідкісні і зникаючі види рослин і тварин України. Сьогодні дуже потрібно, щоб люди не шкодили природі, а допомагали їй.
Протягом тижня (11-15 листопада 2019 року) проведено ряд заходів, а саме:
- Книжкова виставка у шкільній бібліотеці "Світ Біології" (Мейсар Н.І.)
- Біологічний експрес "Флора" з учнями 5-6 класів (Черешня Н.І.)
- Вікторина "Чи знаєш ти птахів?" (Черешня Н.І., учні 8 класу) ... Читати далі

Переглядів: 289 | Добавил: Cristal | Дата: 15.11.2019 | Коментарі (0) Поділитися: