Головна » 2014 » Август » 24 » 23 річниця Дня Незалежності України
14:47 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
23 річниця Дня Незалежності України

24 серпня український народ святкує величний ювілей Незалежності. 23 роки тому ми отримали право самостійно будувати свою країну.  Увесь світ визнав нашу державу суверенною. Про це мріяли десятки поколінь українців, але тільки нам судилося отримати цей важливий в історичному сенсі шанс бути господарями на своїй багатій та прекрасній   українській землі. Ми не маємо права його втратити, а зобов’язані  виправдати надії наших великих попередників.  Вони відстоювали ідею державності у різні історичні епохи.   Україну не знищили війни,  багатовіковий духовний геноцид, голодомори та репресії. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх тих, хто загинув в ім’я України, хто віддав їй свою працю, свій  талант, пожертвував власною волею і добробутом. 

Будуючи  державу сьогодні, ми чітко розуміємо, що несемо відповідальність перед майбутніми поколіннями, творимо свою Україну такою, щоб наші діти та внуки  могли гордитися нею, живучи в  повній гармонії  та достатку. Ми зробимо все, щоб захистити свою країну і не дати її знищити. Щоб наша Батьківщина жила ще багато віків і дарувала майбутнім поколінням усі свої дари, якими пишаємося ми тепер. 

За 23 роки ми  здійснили багато  економічних перетворень, створили практично заново державні інститути, запровадили нові правила і стандарти життя.  Хоча у нашому спільному українському домі  є що виправляти і  вдосконалювати. Роки Незалежності стали випробовуванням для українців.  Зізнаємось, що ми не завжди з честю витримували тестування на політичну толерантність, на терпіння та взаємоповагу. Ми не зуміли вповні скористатися великим Божим даром - нашими щедрими природними багатствами.  Але ми впевнені в тому, що нашому суспільству вистачить патріотизму, сили та наснаги розвинути та з гідністю використати всі потенційні можливості нашої країни. Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян сумлінною працею зміцнити свою Вітчизну, захищати її та надалі стояти за її Незалежність, і тим самим забезпечити собі гідне життя. 

Тож від щирого серця вітаємо Вас з нашим великим національним святом! Зичимо міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах, а головне – миру! Нехай впевненість у кращому майбутньому окрилює Вас на нові звершення та подвиги в ім’я Соборної Незалежності України!

З повагою, адміністрація школи.   

Переглядів: 774 | Додав: NS_creative | Рейтинг: 5.0/5 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar