Головна » 2013 » Октябрь » 2 » 30 вересня!! Всеукраїнський день бібліотек
09:54 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
30 вересня!! Всеукраїнський день бібліотек
Шановні бібліотекарі! 
     Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. 
     Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства. 
      Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства. 
 
Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

З нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек, яке традиційно відзначається 30 вересня, в нашій школі було проведено ряд заходів підготовлених бібліотекарем школи Мейсар Н.І.

   Учні 7 класу, здійснили уявну подорож « Літературний вернісаж" , де діти  презентували  свої улюблені книги. А також показали свою ерудованість у знанні творів українських  та зарубіжних письменників. Для учнів 5-их класів відбулася цікава та змістовна бібліотечна година "Твій друг - книга" . Для учнів середньої ланки бібліотекар запропонувала пізнавальну годину «З історії виникнення бібліотек» , в якій активну участь взяли дівчатка й хлопчики 7-го класу. Надія Іванівна запропонувала бібліотечний урок на тему «Українська книга – оберіг та багатство нації». Загалом свято запам’яталося і дітям, і педагогам, адже різноманітними заходами були охоплені всі учні школи. 

     Колектив нашої школи щиро вітає представників найінтелектуальнішої професії, а особливо нашого шкільного бібліотекаря Надію Іванівну, дякує їй за цікаві й змістовні заходи та бажає подальших успіхів і творчих надбань!

Переглядів: 666 | Додав: Наталія | Рейтинг: 5.0/5 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar