Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 63 64 »
Like
0

На початку жовтня  нашій школі розпочався марафон Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек - "Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів". Головна мета акції - привернення уваги до екологічнох проблем і активізація роботи з екологічної просвіти підростаючого покоління. Спільно з учасниками освітнього процесу було організовано та проведено багато виховних заходів. Популярними стали: "Природа - джерело краси і натхнення", "В долі природи - наша доля", "Екологічний батл для старшокласників", "Свій голос віддаю за Матінку Природу, за чистоту Землі, красу її  і вроду", книжкові виставки-інсталяції. 
Завершальним етапом місячника стала екскурсія  до Колочави та озера Синевир, під час осінніх канікул.
Багато позитивних емоцій та додоткові знання про природу та заповідний фонд нашого край залишаться у спогадах дітей надовго.
Шкільний бібліотекар Мейсар Н.І. намагається працювати завжди креативно, використовуючи власний стиль, щоб к ... Читати далі

Переглядів: 250 | Добавил: Cristal | Дата: 29.10.2020 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

З 26 жовтня 2020 року для учнів нашої школи розпочнуться осінні канікули,які триватимуть по 1 листопада 2020 року (включно), а вже 2 листопада школярі повернуться до навчання.
Вже зараз кожен планує по-різному провести осінній вікенд. Подорожі, екскурсії, відпочинок за містом, веселі і радісні друзі...
Педагогічний колектив школи бажає усім учням гарного відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, захоплюючих мандрівок! ... Читати далі

Переглядів: 295 | Добавил: Cristal | Дата: 23.10.2020 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

З 16.10.2020 по 21.10.2020 року у Макарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності та цивільного захисту. Завданням цього тижня було вироблення в учнів умінь, навичок правильно і чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров'я та життя, удосконалення теоретичних знань та практичних навичок під час захисту від наслідків надзвичайних ситуацій.
У рамках тижня було проведено тематичні класні години, класно- групові заняття, бесіди, вікторини з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, спортивні змагання, естафети. ... Читати далі

Переглядів: 178 | Добавил: Cristal | Дата: 22.10.2020 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

Швидко пролетіло літо.На порозі різнобарвна осінь. Але кожен день педагога початкової школи проходить в режимі створення нового освітнього середовища в якому кожна дитина залучається до постійної діяльності. Вже більше двох років  в Україні стартувала реформа початкової освіти. Окрім більш традиційних методів: спілкування державною та іноземними мовами, знання математики, культурного розвитку на уроках « нушівців » 1 – 3  класів розвиваються вміння вчитися впродовж усього життя, підприємливість та інформаційно - цифрова компетентність .
    Тепер кожен шкільний день проходить в режимі нон - стопу: взаємопорозуміння - взаємодопомога - співробітництво педагогів та освіта - праця - творчість - талант дітей.
         Між уроками на учнів чекають динамічні перерви, під час яких здобувачі освіти мають змогу пограти в цікаві ігри, провести руханки, пісенне коло, та отримати задоволення від спілкування.
Керуючись рекомендаціями МОН України щодо діяльності закладів загальної середньої освіти в умовах адаптивного карантину, учителі початкових класів збільшили кількість уроків, що проводяться на свіжому повітрі. ... Читати далі

Переглядів: 205 | Добавил: Cristal | Дата: 20.10.2020 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

12-13 жовтня  2020 року у нашій школі  проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких є виховання української молоді в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.
Протягом тижня класні керівники провели виховні години «В єдності наша сила», «З відданістю Україні в серці», «Українські звитяжці. Історична подорож у часі. Славетні імена України», «Ми нащадки козацького роду». Постійно діяла виставка плакатів «Україна у моєму серці». ... Читати далі

Переглядів: 197 | Добавил: Cristal | Дата: 14.10.2020 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

18 жовтня європейська спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні. ... Читати далі

Переглядів: 191 | Добавил: Cristal | Дата: 08.10.2020 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

Шановні колеги-педагоги!
У перші дні золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!
Всіх нас об’єднує головна мета нашої спільної праці - допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Наша глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.
Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

... Читати далі

Переглядів: 198 | Добавил: Cristal | Дата: 02.10.2020 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

День учителя – світлий і радісний, хвилюючий і святковий. Для кожного педагога, який сіє в дитячі душі мудре, добре, вічне, дарує їм свою любов, навчає милосердю – цей день є особливим.
У рамках відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, Дня ветерана та з нагоди Дня працівника освіти доброю традицією стало привітання педагогів-пенсіонерів. Цьогоріч, учасники волонтерського загону школи привітали пенсіонерів невеличкими приємними подарунками та листівками.
Ми дякуємо ветеранам за життєву мудрість та настанови і бажаємо міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди. ... Читати далі

Переглядів: 362 | Добавил: Cristal | Дата: 01.10.2020 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

З давніх – давен  людина почала збирати книги. Багаті правителі вважали за свій обов’язок та честь мати при своїх палацах бібліотеки. Ще і слова такого не було «бібліотека», а зібрання книг вже існувало.
Сьогодні кожна бібліотека – острівець духовності, а кожен бібліотекар – хранитель духовних скарбів. А ще бібліотека – Берегиня національної культури, скарбниця творчості народної.
 Указом Президента України від 14 травня 1998 року 30-те вересня оголошено Всеукраїнським Днем бібліотек. ... Читати далі

Переглядів: 171 | Добавил: Cristal | Дата: 30.09.2020 | Коментарі (0) Поділитися: