Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 63 64 »
Like
2

ВІДДІЛ ОСВІТИ
МУКАЧІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
МАКАРІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ
МУКАЧІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НАКАЗ від 26 травня 2016 року  № 55
Про випуск зі школи та видачу учням атестатів про повну загальну середню освіту

НАКАЗ від 26 травня 2016 року № 56 
Про перевід учнів

 

Переглядів: 660 | Добавил: MS_creative | Дата: 30.05.2016 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
4

Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято Останнього дзвоника! Для багатьох учнів  - це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо радісний і пам'ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Ви вклали у них і душу, і серце, і знання! Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення! ... Читати далі

Переглядів: 713 | Добавил: MS_creative | Дата: 27.05.2016 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

У цей день вшановують пам’ять жертв цього злочину, а також відзначають його як День боротьби за права кримськотатарського народу. 18 травня 1944 року почалася депортація кримськотатарського народу з Криму (під час головної хвилі депортації 18-20 травня було виселено 180 014 осіб). Після 46 років депортації, лише на початку 90-х років, кримськотатарський народ зміг повернутися на свою Батьківщину – Крим. У 90-х роках почалося відродження культури, традицій і духовності кримськотатарського народу на рідній землі. 20 лютого 2014 року відбулася анексія Криму.
Лист МОНУ №1/9-237 від 12 травня 2016 року Про вшанування Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу”  (підпункт 3 пункту 1 Плану заходів щодо вшанування Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 5 травня 2016 р. № 348-р),  щодо трагічних подій, пов’язаних із геноцидом кримськотатарського народу та інших національностей. ... Читати далі

Переглядів: 700 | Добавил: MS_creative | Дата: 19.05.2016 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

Напередодні пасхальних свят, у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, вчителі підготували для учнів справжній великодній подарунок. Вони вирішили навчити дітей робити писанки! А щоб навчитися робити це як слід, попросили дати майстер-клас з писанкарства майстриню Алмашій Софію Михайлівну. Вона із задоволенням займається цим видом мистецтва, і знає про писанки, їхню історію, кольори та орнаменти, традиції розпису і безліч цікавого. І цією інформацією щедро ділилася з учасниками заняття. Але головне, задля чого завітала майстриня до школи – це практичні навички розпису великодніх крашанок.

Гардубей М.В., Печора Н.І., а також Мейсар С.Ф., підготували для кожного учня особисте робоче місце і все що потрібно для роботи. Школярі вперше спробували себе у цій справі, але писанка у кожного вийшла красивою. ... Читати далі

Переглядів: 680 | Добавил: MS_creative | Дата: 15.05.2016 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

У вівторок, 10 травня, Мукачівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а  саме: начальник відділу соціальної роботи Туряниця Інна Йосипівна та провідний спеціаліст Меденці Ірма Володимирівна, провели майстер-клас з учнями нашої школи  до Дня Матері «Привітай свою маму!». 
В Україні цей день відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року №489/99.
Безумовно, День Матері – це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Діти з нетерпінням чекали творчого процесу. Отримавши заздалегідь підготовлені заготовки з дизайнерського паперу та інші підручні матеріали, хлопці та дівчата активно взялися до роботи. ... Читати далі

Переглядів: 691 | Добавил: MS_creative | Дата: 10.05.2016 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

Кожного року навесні приходить до нас світле і радісне свято – День Перемоги. Ось уже минає 71-й рік з того часу, як пролунали залпи салютів на честь перемоги над ворогом у Великій Вітчизняній війні. Все менше залишається ветеранів – учасників війни, для яких слово війна – незагойна рана. Адже це вони пройшли жорстокий шлях для того, щоб цей день настав.

9 травня – День Перемоги – свято і світле, і сумне одночасно. З одного боку, наша армія здобула перемогу, звільнила нашу країну. Але все це дуже дорогою ціною – мільйонів життів, річок сліз і безліччю покалічених доль. Подякувати ветеранам – живим і померлим – за їхній подвиг у день 9 травня – найменше, що ми можемо зробити.

Сьогодні у нашій школі урочисто відзначили День Пам’яті та примирення і День Перемоги. Учні школи підготували літературно-музичну композицію «День пам’яті та примирення», яку було проведено біля обеліска могили невідомого солдата. Відкрив свято заступник директора по ВР ... Читати далі

Переглядів: 752 | Добавил: MS_creative | Дата: 09.05.2016 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
3

Шановні колеги! Прийміть щиросердечні вітання та найщиріші побажання з нагоди світлого величного християнського свята – Воскресіння Христового!

Це свято спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Свято Великодня нагадує нам про те, що кожна людина народжується для добрих справ і творіння. Хай цей день принесе у Вашу оселю радість і надію, гарний настрій, благополуччя й упевненість у завтрашньому дні.

Нехай Воля Господня надихає Вас на праведні справи, закликає до милосердя, додає натхнення і сили. Хай ласка Божа в серця завітає, добром  Господь благословляє! 
Веселих та щасливих Великодніх свят!

 З повагою, адміністрація школи та сайту.

Переглядів: 612 | Добавил: MS_creative | Дата: 30.04.2016 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

27 квітня згідно з планом роботи Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  було проведено День Цивільного захисту. Відповідно до плану заходів, з учасниками навчально - виховного процесу нашого закладу в цей день шкільним штабом ЦЗ організовано були проведені навчання стосовно поведінки під час надзвичайних ситуацій. Продовж навчального року у школі  вивчалися правила поведінки і дії при надзвичайних ситуаціях а саме: запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного походження і забезпечення зменшення збитків і втрат у разі стихійного лиха, аварій, катастроф, вибухів і великих пожеж. Особливо вжливим та актуальним це є для наших дітей, які повинні в цей нелегкий час вміти захистити себе у разі будь-якої біди. У цей день були проведені практичні, навчально-методичні заходи, а також спортивні змагання серед учнів старших класів: естафети, тренування по одяганню протигазів, захисних костюмів, по транспортуванню і мобілізації постраждалих під час HC тощо. Для дівчат 9-11 класів були організовані уроки медичної підготовки, де учениці вчилися накладати пов’язки та надавати першу медичну допомогу. Також, відбулася навчальна евакуація, на якій школярі та вчителі відпрацьовували навички поводження у надзвичайних ситуаціях: ... Читати далі

Переглядів: 520 | Добавил: MS_creative | Дата: 27.04.2016 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

5 травня стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання!

5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. 
На інформаційних сторінках учасників уже розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України.
Рекомендуємо заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО, що розміщені на сайтахрегіональних центрів оцінювання якості освіти.

Допуск учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

Переглядів: 433 | Добавил: MS_creative | Дата: 25.04.2016 | Коментарі (0) Поділитися: