Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 63 64 »
Like
3

17 вересня, у школі відбулося свято: "Золота осінь". Активну участь взяли всі учні нашої школи де  проявили свою майстерність у виготовленні осінніх композицій. На виставці були представлені різні аплікації, фруктові композиції та осінні букети. Журі в складі: Мейсар Н.І., Шебела М.І., Черешня Н.І, Гузинець Н.І. та Варванинець О.М., оцінювали всі роботи та обирали переможця.  Оригінальність, естетика, творчий задум – критерії, за якими обирали найяскравішу осінню композицію. Однак, журі відзначило учнів усіх класів за долучення до свята, клопітку роботу та цікаві композиції. Кожна з робіт була посвоєму гарно оформлена та відображала дари, які приносить нам осінь. Нагородження учнів за оригінальність композиції відбулося на  ... Читати далі

Переглядів: 834 | Добавил: MS_creative | Дата: 17.09.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
2

Згідно плану роботи школи у період з 07.09. по 11.09  у школі проходив Тиждень фізичної культури і спорту. Тиждень розпочався урочистою лінійкою, на якій заступник директора школи з ВР С.Ф. Мейсар оголосив план заходів. Основна мета тижня - формування в учнів навичок та культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізкультурою і спортом. З метою залучення школярів до систематичних занять фізичними вправами та розвитку прагнення до фізичного вдосконалення, учні 9 класу були залучені до виховної години «Вчись бути здоровим». ... Читати далі

Переглядів: 530 | Добавил: MS_creative | Дата: 11.09.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
9

      Шановні педагоги, дорогі учні, батьки! Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стежину, чи випускників середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, які будуть втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.
      З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Зі святом Вас!
З повагою, адміністрація школи та сайту.

... Читати далі

Переглядів: 572 | Добавил: MS_creative | Дата: 01.09.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
5

День Незалежності України – головне державне свято України, що відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, який прийнято вважати датою утворення держави України в її сучасному вигляді. Проголошення Незалежності увінчало багатовікову боротьбу українців за право мати власну державу, вільно розвивати національну культуру, бути повноправним членом міжнародної спільноти.

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Тож від усієї душі зичимо вам, вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, а головне – миру! Подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.   ... Читати далі

Переглядів: 477 | Добавил: MS_creative | Дата: 24.08.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
5

Терниста і складна історія формування українського прапору. Українська національна традиція символічного відображення світу формувалася упродовж кількох тисячоліть. Ці два кольори набули значення державних. Синій здавна символізує чисте, мирне небо, а жовтий — символ праці і достатку — це колір хлібного лану. Проте є і інші означення. Жовтий і синій кольори є поєднанням головних символів життя — золотого сонця у синьому космосі. А ще жовтий і синій — це вогонь і вода. Офіційно синьо-жовте полотнище стало прапором України 18 вересня 1991 року, за рішенням Президії Верховної Ради України. У серпні 2004 року Президент підписав Указ № 987/2004 про встановлення ... Читати далі

Переглядів: 476 | Добавил: NS_creative | Дата: 23.08.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
7

*Міністерство освіти і науки України рекомендує загальноосвітнім та професійно-технічним навчальним закладам розпочати 2015-2016 навчальний рік Першим уроком, тематика якого відповідала б принципам Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, що була затверджена у червні цього року.
*Про це йдеться у відповідному листі Міністерства освіти і науки до загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.

У Міністерстві зазначають, що конкретну тему Першого уроку навчальні заклади мають визначити самостійно.
*При обранні теми, підготовці і проведенні уроку школам доцільно звернути увагу на питання історії українського державотворення, розвитку та зміцнення держави, історії державних символів України.

*У Міносвіти повідомляють, що першокласників, які уперше переступлять поріг школи, можна ознайомити з історією школи, досягненнями її випускників, особливостями навчання в ній тощо.
*У відомстві рекомендують при проведенні Першого уроку уникнути формалізму й заорганізованості та забарвити перший день нового навчального року святковістю, урочистістю, добрим настроєм, емоційністю та оптимізмом. 
Лист МОНУ від 24 липня 2015 року №1/9-354 «Про тематику Першого уроку в 2015/2016 навчальному році» 
* Лист МОН України  ... Читати далі

Переглядів: 1271 | Добавил: MS_creative | Дата: 31.07.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
9

У якості вихідних даних для складання консолідованого рейтингу вищих навчальних закладів України використані найбільш авторитетні серед експертів та засобів масової інформації національні та міжнародні рейтинги вузів України: "Топ-200 Україна", "Scopus" та "Вебометрикс", кожен з яких використовує різні критерії оцінювання вищих навчальних закладів.
Отриманий узагальнений рейтинг підсумовує рейтингові місця вузів за версією "Топ-200 Україна", "Scopus" та "Вебометрикс".
Матеріали рейтингу:

    Опубліковано консолідований рейтинг вузів України
    Довідка щодо складання консолідованого рейтингу
    ТОП-10: Кращі класичні університети України
    ТОП-10: Кращі приватні вузи України
    ТОП-10: Кращі київські вузи
    ТОП-10: Кращі вузи регіонів України
    ТОП-10: Кращі педагогічні вузи
    ТОП-10: Кращі медичні вузи
   
Кращі навчальні заклади областей України: тут  ... Читати далі

Переглядів: 540 | Добавил: MS_creative | Дата: 16.07.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
10

19 років тому, 28 червня 1996 р., на засіданні 5-ї сесії Верховної Ради України 2-го скликання був ухвалений основний закон нашої держави – Конституція України, яка набула чинності в той же день. Відтоді українці щорічно відзначають цю пам’ятну дату як державне свято – День Конституції України. Це єдине державне свято, закріплене в самій Конституції.

Народні депутати працювали над проектом основного закону всю ніч з 27 на 28 червня - загалом безперервно 23 години. Під час голосування "за" висловилися 315 парламентарів. Парламентарі врахували зауваження тодішнього Президента ... Читати далі

Переглядів: 515 | Добавил: NS_creative | Дата: 28.06.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
6

   Ось і розпочинаються літні канікули. Як завжди, кожен з нас проведе їх по-різному. Подорожі, екскурсії, море, гори, походи, багато друзів - все це чекає на вас влітку. Бажаємо усім гарного відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, захоплюючих мандрівок! 
    Але також закликаємо Вас завжди пам`ятати елементарні правила безпеки, щоб літній відпочинок не був зіпсований:

*Гуляти й гратися можна в місцях, які призначені для цього.

*Небезпечними для ігор можуть бути сходи, підвали, горища, будівельні майданчики, ліфти.

*Під час ігор у небезпечних місцях можна одержати травми й каліцтва різного ступеня тяжкості.

*Під час ігор не варто демонструвати свою хоробрість одноліткам, стрибаючи з великої висоти, пірнаючи з крутих схилів на велику глибину, здираючись якнайвище на дерева.

... Читати далі

Переглядів: 562 | Добавил: MS_creative | Дата: 14.06.2015 | Коментарі (0) Поділитися: