Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 63 64 »
Like
6

25 березня 2015 року на базі Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов відбірний тур районного конкурсу-огляду художньої самодіяльності серед учнівських колективів загальноосвітніх навчальних закладів району під назвою «Самоцвіти дитячих талантів». Вже традиційним стало проведення цього свята, його з нетерпінням очікує громадськість Мукачівського району, до нього старанно готуються і учні, і вчителі.
Виховання у підростаючого покоління поваги до національної культурної спадщини, виявлення та підтримка творчих здібностей талановитих дітей та молоді – ось основна мета  конкурсу. З кожним роком різножанрова палітра концертних номерів набуває нових відтінків і значень, а разом з ними зростає і рівень майстерності виконавців.

Концертна програма вразила своєю яскравістю. Усі учасники ... Читати далі

Переглядів: 675 | Добавил: MS_creative | Дата: 25.03.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
6

"Кенгуру" - одне з наймасовіших математичних змагань у світі. Метою конкурсу є популяризація математичних ідей та підтримка талановитих школярів, розвиток їх інтелектуальних здібностей. 
У цьому конкурсі немає переможених. Кожен учасник отримує сертифікат учасника, а діти, які отримали вищі бали, отримують диплом "Відмінний" або "Добрий результат". 
Сьогодні у нашій школі пройшов математичний конкурс "Кенгуру". В цьогорічному математичному конкурсі взяли участь 7 учнів нашої школи. Участь у математичному конкурсі "Кенгуру" вже стала хорошою традицією в нашій школі. Ряд учнів є постійними учасниками цього конкурсу. Бажаємо всім учасникам успіху і чекаємо на результати!
Координатором конкурсу був вчитель математики Туряниця М.І. ... Читати далі

Переглядів: 1345 | Добавил: MS_creative | Дата: 19.03.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
5

76 років минає з того незабутнього березневого дня 39-го року, коли наше невеличке Закарпаття гордо заявило на весь світ, що стало вільним і незалежним.

Закарпатці не тільки гордилися своєю незалежністю. Вони зі зброєю в руках піднялися на захист молодої держави. Таким чином, Карпатська Січ першою в Європі вчинила опір агресору. Сотні юнаків та дівчат полягли на полі бою, ще більше було розстріляних та закатованих у концтаборах. Такою драматичною і героїчною була доба Карпатської України та доля її учасників. Щороку наша школа приєднується до вшанування цих трагічних подій у історії народу. 16 березня відбулася загальношкільна лінійка, на якій було оголошено наступний план заходів:


1. Провести виховні години на теми:
- 3-4 класи «Карпатська Україна - наша історія. Рідний край на території України»
- 5-8 класи «Карпатська Україна»             
- 9-11класи «Велич і трагедія Карпатської України»

2. Провести учнівську конференцію у 9-11 класах на тему: «Велич і трагедія Карпатської України», з нагоди 76-річниці Карпатської України
3. Оформити виставку художньої літератури на тему: «Карпатській Україні-76»  ... Читати далі

Переглядів: 621 | Добавил: NS_creative | Дата: 18.03.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
9

Згідно плану роботи  методичного об’єднання вчителів початкових класів було проведено відкритий урок з математики у 2 класі на тему: «Застосування таблиці множення та ділення для знаходження значень виразів. Розв’язування задач на засвоєння таблиці ділення на 5. Розв’язування рівнянь» - вчитель  Геревич З.В.
Мета уроку: повторити і закріпити таблиці множення і ділення чисел 2, 3, 4, 5; вправляти учнів у розв’язуванні вправ і задач на засвоєння таблиць множення і ділення; розвивати  творчі здібності; виховувати самостійність.
Обладнання: картки із завданнями, ПК, підручники, робочі зошити, геометричні фігури.
Тип уроку: закріплення вивченого матеріалу. ... Читати далі

Переглядів: 3337 | Добавил: MS_creative | Дата: 17.03.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
6

                                              

Урок – це дзеркало загальної і педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його кругозору, ерудиції. (М.Статкін).
Атестаційний період — це надзвичайно важливий етап діяльності школи. Досвід свідчить, що атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу. Під час атестації вивчаються професійні якості вчителя, його сильні та слабкі сторони, рівень загальної культури, створюються оптимальні умови для вивчення і впровадження педагогічного досвіду кращих учителів школи. ... Читати далі

Переглядів: 527 | Добавил: MS_creative | Дата: 13.03.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
12

9 березня Україна святкує 201-у річницю від дня народження видатного українського письменника і поета Тараса Шевченка. Протягом двох століть твори Шевченка друкуються в Україні і поза її межами. Багато науковців досліджували різноманітні аспекти багатогранної Шевченкової творчості. Вітчизняні та зарубіжні шевченкознавці наводять різні думки та інтерпретації спадщини письменника, але майже всі, шукаючи ключ до його творчості, знаходять його в українській народній поезії.

В нашій школі уже стало традицією відзначати шевченківські дні, які включають у себе низку загальношкільних і класних заходів. З 10 по 13 березня в нашій школі будуть проходити різноманітні цікаві заходи та виховні години щодо вшанування пам’яті великого сина українського  народу - Тараса Григоровича Шевченка. ... Читати далі

Переглядів: 1038 | Добавил: MS_creative | Дата: 10.03.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
16

Шановні колеги! Дорогі наші жінки! Від щирого серця вітаємо Вас зі святом весни,
любові та краси – 8 Березня!

 

       Усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Добрі і ласкаві, мужні і ранимі, такі хоробрі і такі тендітні, ви – найдорожче, що є в житті чоловіків.
       Ми не уявляємо своє життя без вас, без вашої любові, без вашої турботи, без вашої уваги!  Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у ваших серцях. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій - нехай Вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить Вас і кого любите ви. ... Читати далі

Переглядів: 728 | Добавил: MS_creative | Дата: 06.03.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
8

Переглядів: 501 | Добавил: MS_creative | Дата: 27.02.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
10

Міністерством освіти і науки підписано наказ про проведення державної підсумкової атестації учнів у системі загальної середньої освіти у 2014/15 навчальному році, яким визначено терміни проведення ДПА у 4-х, 9-х та 11-х класах, а також орієнтовні вимоги до змісту атестаційних завдань.
Згідно з наказом, у школах І ступеня державна підсумкова атестація буде проведена у період з 12 до 21 травня з трьох навчальних предметів: української мови, читання та математики.
Учні дев’ятих класів з 1 по 8 червня складуть три шкільних іспити: українську мову, математику та предмет за вибором навчального закладу.
Одинадцятикласники проходитимуть державну підсумкову атестацію у два етапи: 24 квітня у пунктах тестування відбудеться ДПА з української мови у формі ЗНО. Другий етап підсумкової атестації відбудеться у період з 22 по 28 травня, в цей час випускники шкіл складуть іспити ще з двох навчальних предметів - математики або історії України та предмета за вибором учнів.
... Читати далі

Переглядів: 411 | Добавил: MS_creative | Дата: 27.02.2015 | Коментарі (0) Поділитися: