Головна » 2014 » Апрель » 22 » Благодійна акція «Подаруй дитині на Великдень затишок родинного тепла».
10:31 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Благодійна акція «Подаруй дитині на Великдень затишок родинного тепла».

      22 квітня 2014 року учні і вчителі Макарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відвідали Домбоківську школу-інтернат у рамках благодійної акції «Подаруй дитині на Великдень затишок родинного тепла». Традиційно, протягом багатьох років такі акції проводяться напередодні Новорічно-різдвяних та Великодніх свят. У інтернаті вчаться діти – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які мають вади у розумовому розвитку.  Всі вони чують, думають, хочуть вчитися і творити. 

         Акція пройшла успішно завдяки учнівському та педагогічному колективам, які активно взяли участь і посприяли у тому, щоб напередодні улюбленого свята дітвора отримала подарунки, які готували всією школою разом із батьками. Діти з школи-інтернату з радісними оплесками зустріли гостей.  Вихованці відкриті і чемні, оченята світяться цікавістю до кожного гостя, хто навідується до школи. Всі зібралися у святково прикрашеній актовій залі. Кожному дістався подарунок. Наші учні 2-го класу разом із вчителькою Плеша Г.Ф. та вчителем музики Варваринець Б.В., підготували святковий великодній виступ і привітали діток своїми віршами та піснями.

 У цей день ніхто не сумував, бо все дійство супроводжувалося музикою. Пробувши півдня у школі, ми дуже перейнялися проблемою виховання і розвитку дітей, адже вони, як і всі ми, мають право на шанс стати успішними, займатися улюбленими справами і бути хорошими людьми. Благодійний проект став приємним сонячним зайчиком для вихованців інтернату і обов’язково зігріє їхні серця. Ми, у свою чергу, всіляко будемо старатися підтримувати та допомагати розвиватися молодому поколінню і надалі приїжджати до цього інтернату, адже колектив нашої школи – це творчий колектив однодумців, які своєю чуйністю і небайдужістю намагаються внести у життя вихованців нашої школи та школи-інтернату більше радості й тепла.

      Наша школа щиро вдячна  за подарунки та привітання, які надійшли від директора школи Лавер Любов Іванівни та учнів інтернату, кожен з них дорогий і важливий! Дякуємо за участь у благодійному проекті однодумців, адже своїм власним прикладом Ви вносите суттєві благі зміни в своє життя та життя оточуючих Вас людей, розповсюджуєте культуру благодійності не лише серед дорослих, але й дітей – майбутнього нашої країни.

       Благодійність заради майбутнього! 

Переглядів: 959 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/5 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar