Головна » 2019 » Ноябрь » 21 » День Гідності і Свободи
19:25 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
День Гідності і Свободи

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи, 21 листопада у нашій шоклі було проведено ряд заходів, спрямованих на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави.
Класні керівники 5-11 класів провели уроки мужності на тему: «Вільні творять майбутнє!». Під час спілкування було визначено поняття слів «гідність» і «свобода», учні співали патріотичні пісні, читали вірші про Україну та події на Майдані, хвилиною мовчання вшановано пам’ять Героїв Небесної Сотні.
Педагог-організатор Гузинець Н.І. та вчитель історії Горват О.М. для учнів 7-9 класів організувала зустріч за «круглим столом». Учасники зустрічі мали змогу переглянути документальний фільм «Небесна сотня. Зима, що нас змінила», через презентацію ознайомитися з хронологією подій народного руху за незалежність та свободу.
Бібліотекар Мейсар Н.І. організувала тематичну книжкову виставку «Небесна сотня» у шкільній бібліотеці.
Вчителем Захисту Вітчизни Варваринець В.І. проведено бесіди з учнями 10-11 класів про мужність та патріотизм наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії

ФОТО

Переглядів: 264 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar