Головна » 2014 » Ноябрь » 17 » День Толерантності
15:32 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
День Толерантності

«Любов виникає з любові: коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю»   
Григорій Сковорода

Толерантність – це милосердя, це доброта душі, це співчуття, повага, дружба та терпіння. Щоб люди завжди пам’ятали про ці слова і робили лише гарні вчинки, в багатьох країнах світу 16 листопада відзначають Міжнародний День Толерантності.

У зв’язку із цією датою, 17 листопада 2014 року у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів була проведена виховна година на тему: «Толерантність врятує світ». Підготувала та провела захід практичний психолог Шебела М.І. з учнями 5 класу. На виховній годині присутніми гостями були: заступник директора з НВР – Лендєл А.В., заступник директора з ВР – Мейсар С.Ф., класовод 1 класу – Фекете Т.І., класовод 2 класу – Геревич З.В. та класний керівник 5 класу – Лийза К.М. Учні зібрались для того, щоб поговорити про стосунки між людьми і переконатись, як важливо буди терплячими один до одного, прагнути миру, добра і любові. Метою заходу є розширити знання про толерантність, як засіб покращення стосунків між людьми, формувати ціннісне ставлення учня до самого себе та до оточуючих; готовність зрозуміти, сприйняти та спілкуватися з іншими людьми, взаємодіяти з ними на основі співчуття, розуміння, доброзичливості; виробляти уміння слухати та поважати особистість; сприймати думки, погляди іншої людини терпеливо, без критики; виховувати почуття любові, поваги та терпеливості. У процесі виховної години було використано кросворд заповітних мрій, квітка Толерантності, вправа «Чарівна ручка», а також весь захід був побудований на «мандрівці» учнів по країні Толерантності.

Психолог наголосила учням на те, що наша земля – це місце, де ми можемо любити один одного, дотримуватись традицій та продовжувати історію Планети Толерантності. Виховний захід пройшов успішно, вихованці радо стали учасниками заходу та поставили перед собою мету і надалі бути толерантними у житті.

Лендєл А.В. звернулася зі словами подяки за хороший, змістовний, корисний та цікаво проведений тренінг для учнів школи.

 

Переглядів: 772 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/5 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar