Головна » 2014 » Октябрь » 1 » День Вчителя
00:00 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
День Вчителя

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає свято людей найгуманнішої і щирої професії — вчителів. День, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися, адже ці люди - вчителі, педагоги, своєю працею, даруючи свої знання учням, роблять великий внесок у розвиток людської особистості, і тим самим у розвиток нашого суспільства.

Дорогі педагоги! Ваша праця наполеглива та натхненна, вона збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям і людяністю. Немає нічого важче, ніж навчати. Ви досконало володієте цим секретом і щедро ділитеся знаннями з усіма учнями. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного та вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які для багатьох стають життєвим орієнтиром. Низький уклін вам, шановні вчителі, за витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Щира подяка вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, турботу, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Хай засіяна невтомною працею освітянська нива урожаїть новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті, а слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі. Бажаємо вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України! Честь і хвала вчителям і всім працівникам сфери освіти!

Переглядів: 748 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/6 Поділитися:
Всього коментарів: 1
avatar
1
applause
omForm">
avatar