Головна » 2014 » Октябрь » 2 » День Вчителя. ІІ частина
20:29 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
День Вчителя. ІІ частина

Учителю! Пораднику і друже!
Ви вибрали дорогу непросту.
Ми Вам сьогодні дякуємо дуже,
За Вашу працю вчительську святу!

Сьогодні, 2 жовтня, у нашій школі відзначався День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. 

Приємною частиною цього дня став виступ учнів 9 класу, який організувала їхній класний керівник, Черешня Н.І. Вихованці підготували чудові концертні номери та привітали весь педагогічний колектив. Були представлені цікаві пісні, вірші, а також веселі сценки з учнівського життя. У це чудове осіннє свято наші улюблені педагоги прийняли квіти, багато побажань здоров'я і щастя від школярів. Свято пройшло на вищому рівні, а усі присутні отримали чудовий настрій і заряд енергії від сяючих очей учнів та від їхніх посмішок.

Тож прийміть щиру вдячність від учнів, а також від їхнього класного керівника, Черешня Н.І., за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Ми впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України. Щиросердно бажаємо вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Зі святом вас!

Переглядів: 844 | Додав: NS_creative | Рейтинг: 5.0/15 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar