Головна » 2012 » Август » 31 » День знань!
21:08 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
День знань!

 

 

1 вересня, субота

 День знань
Дорогі школярі, шановні вчителі поважні батьки, бабусі і дідусі!

Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. У цей святковий і, по суті новітній день кожна мати чи батько, дідусь чи бабуся прокинеться як найраніше, аби неодмінно провести свою дитину до школи – якщо не за ручку, то ідучи поруч, або проведе поглядом і стоятиме довго – аж до поки видно її дитя. І в цей чарівний час, дозвольте від щирого серця привітати усіх із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.

      У цей момент – уже через роки і відстані, перегортаючи сторінки своїх школярських, днів і років – так хочеться сказати вам, що навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.

Окремо хочу подякувати вам, шановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, та до людини як найбільшої цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу.

   Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

 1-го вересня звучать привітання на адресу учнів і викладачів, це день квітів та листівок, це свято, яке не обходять своєю увагою керівники міст і районів, адміністрації самих різних рангів. Це певний підсумок величезної підготовчої роботи, яка передувала початку нового навчального року, нового освітнього процесу. У цей день ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість - бути освіченими людьми! Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!

Адміністрація школи і адміністратор сайту вітають учнів, педагогів, техперсонал і батьків з початком нового навчального року.

Бажаємо всім здоров'я, наснаги, оптимізму, витримки і гарних результатів.

Свято  Першого  дзвоника відбудеться 1 вересня 2012 року на шкільному майданчику. Початок о 9.00 к.ч.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 748 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/6 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar