Головна » 2013 » Ноябрь » 28 » Молнар Златослава - лідер учкому школи
13:40 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Молнар Златослава - лідер учкому школи

Я, Молнар Златослава, голова учнівського самоврядування «Родина» Макарівської загальноосвітньої школи І - III ступенів. Очолюю учком перший рік, але у своїй роботі керуюсь девізом :  «Я – найкращий. Ти – найкращий. І всі ті, хто з нами є найкращі» Це означає, що я поважаю і рахуюся з думкою кожного члена своєї команди, ніколи не ставлю власні інтереси і амбіції вище громадських, вважаю всіх членів учкому рівними в правах. Принциповим для моєї команди є положення: «Самі вирішили - самі зробили - самі відповідаємо»

 Елементи дорослого громадського життя моделюються в нашому навчальному закладі через учнівське самоврядування. Основна його мета - виховувати у школярів активну життєву позицію. 

Учнівський комітет створено з 4 комісій, кожна з яких несе відповідальність за роботу в певному напрямку. Це комісія старостату, навчальна, дисциплінарна і культмасова. Засідання учкому проводимо щомісячно, де вирішуємо поточні важливі справи шкільного життя.

 Комісія старостату виконує організаційну роль у всіх шкільних справах. Також в її обов'язки входить контроль за чергуванням по школі, облік відвідування, залучення учнів до гурткової роботи тощо. За комісію старостату відповідає Гардубей Ангеліна         

 Дисциплінарна комісія несе відповідальність за порушення учнями загальношкільних правил для учнів, проводить роботу по профілактиці та попередження порушень поведінки, активно співпрацює з шкільною Радою. Члени комісії проводять бесіди з учнями, які найчастіше порушували дисципліну на уроках та під час перерв, виявляють причини такої поведінки, намагаючись допомогти виправитись, зрозуміти свої помилки. Результати роботи щотижнево регулярно висвітлюються на лінійках та на стенді учкому. Хочеться відмітити роботу голови дисциплінарної комісії Гутій Ангеліни, яка зуміла організувати і налагодити якісну її роботу .

  Так навчальна комісія контролює  успіхи учнів у навчанні, підготовку до уроків, здійснює рейди-перевірки ведення зошитів, щоденників. Очолює цю комісію Лазар Лариса, яка регулярно аналізує результати роботи. Члени комісії запрошують на засідання учнів, які відстають в навчанні, виявляють  причини неуспішності та можливості подолання труднощів.

          Борбель Ніколь очолює культмасову комісію. Під керівництвом комісії проводяться всі культурно-спортивні заходи в школі, починаючи від першого дзвінка і закінчуючи випуском. Члени комісії допомагають у складанні сценаріїв свят, вечорів, естетичному оформленні приміщень. Цікаво пройшли "Свято осені", відзначення 69 річниці визволення Закарпаття від нацистських окупантів,Тиждень фізкультури і спорту, мітинг-реквієм до 80-річчя Голодомору та інші. Члени комісії організовують учнів для участі у районних заходах. Члени комісії контролюють прибирання території біля обеліска загиблим воїнам-односельчанам. У повноваження комісії входить і контроль за шефською роботою над класними колективами початкових класів.

Я – лідер і відповідаю за кожен вчинок своїх підлеглих. Думаю, що здатна повести за собою, пробудити інтерес до справи і прагну зробити все можливе для досягнення загальної мети. Творчо підхожу до всіх справ з гордістю ношу звання лідера.

Презентація:                Досвід:

                
Переглядів: 835 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/7 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar