Головна » 2013 » Август » 30 » МОН рекомендує не оцінювати п'ятикласників
01:15 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
МОН рекомендує не оцінювати п'ятикласників

У Міністерстві освіти і науки заявляють!

Для максимального полегшення процесу адаптації школярів Міністерство освіти і науки України рекомендує школам протягом першого семестру 2013/14 навчального року п’ятикласникам не виставляли оцінок. Про це заявив заступник міністра освіти Борис Жебровський.

Зокрема чиновник зазначив, що п’ятикласники розпочнуть новий 2013/14 навчальний рік за новими стандартами загальної середньої освіти, тому потребуватимуть адаптаційного періоду.

«Школа до цього готова. Є нові програми, підручники, учителі пройшли перепідготовку. Ми максимально полегшили процес адаптації школярів – міністерство рекомендує школам, щоби протягом першого семестру їм не виставляли оцінок», ‑ підкреслив чиновник.

«Обов’язково в серпні відбувається навчання і збори класних керівників 5-х класів, де вони отримують відповідні рекомендації. Ми попросили ще до першого вересня провести збори батьків п’ятикласників», ‑ розповів заступник міністра освіти. 


Він також зазначив, що учні п’ятих класів не навчатимуться у другу зміну.

Крім цього Борис Жебровський розповів, що нові підручники для учнів другого класу та для п’ятикласників уже знаходяться у школах.

Переглядів: 643 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/5 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar