Головна » 2019 » Декабрь » 1 » Навчання у НУШ ( листопад 2019 )
19:44 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Навчання у НУШ ( листопад 2019 )

За два місяці навчання першокласники вже встигли дізналися чимало нового. Протягом третього місяця вони продовжували досліджувати навколишній світ, розширювали свої знання про дитячу книжку, вивчають звуки і букви, числа, вчаться створювати лепбуки до тематичних тижнів. І це ще далеко не все!
Протягом листопада пройшли такі модульні тижні: «Ігри», «Театр», «Мода», «Пригоди капельки».
Мабуть, найдовше запам'ятається захоплюючий, веселий, рухливий навчальний тиждень НУШ – «Ігри». Протягом тижня учні ділились своїми улюбленими іграми.
Тиждень " ТЕАТР" Разом з учнями ми ставили виставу до казок "Колобок», « Котик і Півник»
"Мода" - що може бути цікавіше, загадковіше і креативніше для першокласників. Тематичний тиждень, що минув, пройшов у дружній, творчій атмосфері. Першокласники фантазували, створювали костюми іграшковим героям, самі ставали учасниками модних дефіле. Малеча довго пам'ятатиме прекрасні емоції, що переживали кожного дня тижня "Моди".
На дванадцятому тижні навчання першокласники Нової української школи подорожували разом з "Крапелькою" води. Чудово і захоплююче відкривали нові знання, досліджуючи оточуючи світ!
Протягом тижня малеча довідалася:
- де "живе" вода?
- навіщо пити воду?
- якою буває вода?
Працюючи у групах, виявили : як вода розчиняє речовини, у яких станах вона перебуває. Кругообіг води у природі наочно показали.

ФОТО

 

Переглядів: 293 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar