Головна » 2019 » Ноябрь » 1 » Навчання в НУШ (вересень-жовтень 2019)
20:26 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Навчання в НУШ (вересень-жовтень 2019)

У «Новій українській школі» першокласники мандрують країною знань по-новому. В центрі уваги - дитина, котра має свої ім’я, характер та емоції. У класах панує позитивна атмосфера, на уроках діти дуже багато займаються художньою творчістю та працюють у командах та за допомогою кубків «Лего» навчаються-граючись.
Протягом 4 тижня «Моє довкілля» учні 1-го класу під керівництвом класного керівника Сабов Н.М. взяли участь у навчальному проекті "Шукачі скарбів", присвяченому корисним копалинам рідного краю. Цей проект виявився дуже цікавим та корисним, адже чим більше ми знаємо про те, що нас оточує, тим краще ми можемо використовувати це й оберігати. Діти дізналися про те, що кожна корисна копалина має свій умовний знак і про те, що потрібно бережливо ставитись до природних запасів і родовищ нашого рідного краю та нашої планети взагалі.
5 тиждень був присвячений темі «Осінь». Протягом тижня діти спостерігала за змінами у природі та показали свої художні смаки створюючи осінні композиції. Цікаво і змістовно пройшов і виховний захід «Осінній ярмарок», підготовлений вихователями ГПД Горват Н.В. та Пичкарь М.І.
Протягом 6 тижня «Я і моя Батьківщина» діти пригадували казки та розповіді про козаків та славних синів української землі, робили яскраві лепбуки, аплікації та листівки, дивилися мультфільми.
7 навчальний тиждень НУШ ("Ми - підприємливі") у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів був присвячений дослідженню дуже цікавого явища - підприємливості. Першачки дізнались, що таке підприємливість, яких людей можна назвати підприємливими та як розвивати відповідн якості. А також - пропонувати та відстоювати власні ідеї, взаємодіяти з іншими дітьми у групі, приймаючи спільні рішення. Протягом тижня учні 1-го класу під керівництвом вчительки виконували ряд вправ для вивчення та засвоєння нового матеріалу, а саме: "Хто як вітається", "Я і майбутнє", "Що пішло не так?", "Добери нову назву" та інші.
Темою 8 тижня НУШ стала тема: "Техніка, яка допомагає". Під час вивчення цієї теми учні намагались розібратись із поняттям техніки та технічного обладнання, яке допомагає в побуті, навчились використовувати найпростіші прилади, організовувати робоче місце, дотримуватись правил безпечної поведінки в побуті, громадських місцях, на природі. Учні переглянули цікаві мультфільми, що розповідають про роботу та роль приладів у житті людини, робили веселі аплікації, відгадували загадки про побутову техніку.
Цікаво навчатись, граючи. Діти не тільки весело та активно провели час, але й розширили свої знання з легкістю та захопленням.

ФОТО

 

Переглядів: 258 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar