Головна » 2019 » Май » 31 » Останній дзвоник кличе нас...
21:19 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Останній дзвоник кличе нас...

Сьогодні по всій Україні дзеленчать останні дзвоники, які символізують завершення ще одного навчального року. Це день важливий для кожного з нас. Для дітей – це новий багаж знань за плечима, для учителів – гордість за виховання молодого покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.
Свято Останнього дзвоника - і радісне, і сумне свято, водночас. Радісне, бо для більшості школярів цей довгоочікуваний дзвінок сповіщає про початок веселих літніх канікул, а сумне, для тих, хто прощається зі шкільним дитинством і вступає у доросле життя.
Традиційно святкову лінійку відкрила директор школи Гардубей Маріанна Володимирівна, яка привітала усіх зі святом і нагородила учителів та учнів школи - переможців конкурсів, змагань, предметних олімпіад подяками, грамотами та дипломами.
Прозвучали слова привітань і від гостей свята – голови села Геревича М.М. та о.Богдана Лийзи.
І, як завжди, героями свята були випускники. Ховаючи сльози, вони говорили свої прощальні слова подяки адміністрації школи, учителям, батькам та усім працівникам школи, які вклали багато зусиль, доброти та людяності у їхні серця та душі, для того, щоб виховати справжніх патріотів рідної країни.
Пролунав Останній дзвінок і навчання закінчилось. Дорогі випускники! Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях, бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословіння!

 

Переглядів: 309 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar