Головна » 2012 » Май » 26 » Привітання з Днем останнього дзвоника
13:11 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Привітання з Днем останнього дзвоника

Дорогі друзі!

      Від щирого серця вітаю всіх вас - учнів, випускників, батьків та вчителів з Днем останнього дзвоника!

      Сьогоднішній дзвінок для багатьох з вас – це старт літніх канікул. Нехай вони будуть незабутніми та цікавими. А, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

     Для вас, дорогі випускники, після останнього дзвінка, після екзаменів, ЗНО розпочнеться доросле життя. Перед вами відриваються безмежні перспективи і можливості, повірте, все у ваших руках. На перше місце зараз виходять ваше бажання далі продовжувати навчання,  ваші вміння себе організувати і дисциплінувати, націлювати на досягнення мети.  Цінуйте кожну годину, кожну хвилину. Сьогодні ви будуєте своє майбутнє, здобуті зараз знання це ваше безцінне багатство і це багатство буде слугувати вам усе подальше життя.

       Дуже важливо зараз правильно зробити вибір, якій професії присвятити життя, прислухайтесь до свого серця, поклику душі. 

      Щиро бажаю випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Всім випускникам бажаю щасливої життєвої долі! І Божого благословення на всі ваші добрі справи!

      Дорогі діти! Розпочинається пора літніх канікул. Впевнений, що ви проведете їх весело, різноманітно і з користю для свого здоров’я. Повертайтесь у вересні засмаглими, оздоровленими і готовими до нових подорожей у надзвичайно цікаву країну знань!
      Хай вам щастить! 

 

 

Переглядів: 1709 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/6 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar