Головна » 2019 » Май » 25 » "Прощавай, Букварику!" 2019
18:24 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
"Прощавай, Букварику!" 2019

Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято Букваря – здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників . Відтепер вони вміють читати та писати, і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань!
Свято Букваря – одне з найзворушливіших свят нашої школи. Це не тільки прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити. Це – демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків найменших школярів. Традиційно щороку першокласники відзначають своє перше досягнення в навчанні. Цьогоріч воно відбулося 25 травня.
Не таємниця, що найбільше найрізноманітнішої, найновішої, найцікавішої і найпотрібнішої інформації дитина отримує саме в перший рік свого навчання у школі. Тому, щоб віддати шану Букварику, до свята готувалися особливо старанно. На чолі з класоводом Фекете Тетяною Іванівною та музичним керівником Варваринець Богданою Василівною, першачки вчили вірші та проводили конкурси, готували гарні музичні композиції. І як результат - перед присутніми розгорнулося святкове дійство, казкова атмосфера, жарти, веселі пісні, які не залишили байдужим нікого.
На свято завітало багато гостей. Це і дирекція школи, і учні інших класів, батьки, бабусі , братики й сестрички. А маленькі першокласники продемонстрували, чого вони навчилися протягом свого шкільного року.
Наприкінці свята учнів та батьків привітали директор школи Гардубей Маріанна Володимирівна і ЗДНВР Лендєл Анжеліка Ласлівна та, з нагоди свята, нагородили першачків Свідоцтвами та відзнаками за успіхи у навчанні.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався.

ФОТО

Переглядів: 577 | Додав: Cristal | Рейтинг: 4.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar