Головна » 2019 » Июнь » 2 » "Прощавай, початкова школо!"
20:36 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
"Прощавай, початкова школо!"

Ось і настав цей сумний час – прощання з початковою школою.
2 червня 2019 року в нашій школі відбулося свято «Прощавай, початкова школо!»,, на яке були запрошені представники адміністрації школи, батьки та учителі.
Учні підготували чудовий святковий концерт, в ході якого початківці-випускники читали святкові вірші, співали чудові пісні. Учні продемонстрували свої артистичні здібності, творчі досягнення. Батьки та учителі були враженні сердечністю їхніх привітань та щирістю побажань. Класний керівник Сабов Н.М.. виступила з подякою батькам юних випускників за розуміння та підтримку, яку вони проявляли протягом чотирьох навчальних років і привітала своїх вихованців теплими словами. Захід було проведено в веселій атмосфері та різноманітності художніх номерів. Директор школи Гардубей М.В.., привітала всіх присутніх та нагородила кожного учня дипломом випускника початкової школи,  а також побажала  творчих успіхів і натхнення. Зі словами подяки та привітань виступили і заступники директора з НВР Лендєл А.Л. та ВР Горват О.М., які побажали їм не забувати свою першу вчительку та наполегливо працювати для досягнення найвищих результатів у навчанні, безперешкодно долати нові вершини, збагачувати світ своїх знань .

Вітаємо учнів 4 класу з закінченням початкової школи. Ось і перегорнута ще одна сторінка шкільного життя. Позаду залишилась перша ступінь навчання у школі. Чотири роки разом зі своєю першою вчителькою діти пізнавали ази наук: навчались читати, рахувати, писати. Вони набули досвіду спілкування, співпраці, взаємодопомоги. Попереду нові друзі, вчителі, предмети, відкриття, перемоги.
Величезна подяка учителям та батькам, що спільно виростили, вивчили та виховали таких чудових дітей. Ми щиро вітаємо наших маленьких випускників та їхніх батьків із завершенням цього важливого етапу в житті. Подальших вам злетів, наснаги в навчанні й творчості.

ФОТО

Переглядів: 327 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar