Головна » 2014 » Май » 30 » Свято останнього дзвоника
18:46 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Свято останнього дзвоника

Шановні випускники, вчителі, учні та батьки!

Від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника!

Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. Це особливо урочистий, зворушливий і незабутній день. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших:  взято першу сходинку на шляху пізнання.  Для багатьох учнів  - це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо радісний і пам'ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у нове, доросле та самостійне життя.

Дорогі випускники! Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Сьогодні ви маєте нагоду низько вклонитися вчителям, які не тільки озброюють своїх учнів знаннями, а й формують їх духовно й фізично, прищеплюють життєві принципи, допомагають виробити характер. Ви є тими, хто творить майбутнє України, бо від вихованості й навченості сьогоднішніх учнів залежить те, якою буде наша держава у близькому і далекому майбутньому. Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Ви вклали у них і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття! Бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

Зі святом вас!

 

Переглядів: 728 | Додав: NS_creative | Рейтинг: 5.0/9 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar