Головна » 2019 » Сентябрь » 14 » Тиждень фізичної культури та спорту
14:18 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Тиждень фізичної культури та спорту

Спорт – це життя! Культ здорового тіла, в якому здоровий дух, завжди був притаманний українцям. А тому у Макарівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів однією з головних цілей є підвищення рівня фізичного і психічного стану дитини до величин, які гарантують стабільне здоров’я і сильний дух. Адже завдяки спорту в характері школярів з’являється місце для спортивної спрямованості. Педагогічним колективом школи запроваджено систему заходів, спрямованих на збереження здоров’я школярів. Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у Макарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Цього року він пройшов з 9 по 14 вересня. Метою проведеного тижня було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів на гуманістичних ідеалах олімпізму.
Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою, на якій діти виконали Державний Гімн України, ознайомилися із планом проведення Тижня спорту і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.
Участь у його проведенні взяли учні 1-11 класів. План проведення передбачав різні спортивні заходи, в залежності від вікових особливостей учнів.
Класними керівниками були проведені класні години за темами: «У здоровому тілі – здоровий дух» - для учнів 1-4 класів, «Шкідливі звички та їх згубний вплив на організм людини» - для учнів 5-9 класів, «Здоровий спосіб життя» - для учнів 10-11 класів.
Для школярів 1-4 класів були проведені естафети «Веселі старти». Цей традиційний вид змагань для молодших школярів завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів. Перемогла команда «Котигорошко».
Між учнями 5-6 класів та 8-9 класів були проведені змагання з волеболу та різноманітні естафети. Також була проведена цікава спортивна вікторина «Сила та розум – краса людини» для учнів 5-11 класів.
На завершення тижня фізичної культури і спорту було організовано змагання по футболу серед команд 10 та 11 класів.
Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

ФОТО

Переглядів: 286 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar