Головна » 2019 » Март » 1 » Тиждень початкових класів у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
13:56 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Тиждень початкових класів у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

З 25 лютого по 01 березня 2019 року у школі проходив Тиждень початкових класів. Учителі розробили та провели різноманітні цікаві заходи, в яких взяли участь учні з 1-4-х класів.
Тиждень розпочався в понеділок лінійкою, на якій ЗДНВР Лендєл А.Л. оголосила план заходів та конкурсів, що проводитимуться протягом тижня. Голова методичногоо об’єднання вчителів початкових класів Фекете Т.І. виготовила стіннівку «Казковий світ дитинства».
Цікавим та змістовним було заняття з самопідготовки в ГПД 3-4 класів на тему «Цікава математика», яку провела вихователь Пичкарь М.І. Учні виконували математичні задачі та вирази. Для того щоб заняття пройшло цікавіше діти виконавши завдання правильно допомагали казковому герою Олафу розморозити Королівство Знань. Наприкінці заняття учні виготовили весняних пташок, використовуючи геометричні фігури.
Вівторок
Цей день став випробувальним для учнів 1-2 класів. Вони змогли проявити свою ерудицію, логіку, кмітливість у КВК «У світі казки чарівної» (вихователь ГПД 1-2 класів Горват Н.В. ). Учні поділились на дві команди «Ерудит» та «Розумники» . Капітани представили свою команду для змагань. Команди віднеслись до змагань дуже відповідально. Вони представили назву команди, емблему та девіз. Діти були дуже активними, намагались дати правильні відповіді на всі запитання. Шкільним бібліотекарем Мейсар Н.І. організовано книжкову виставку «Хто багато читає, той багато знає!».
У 4-му класі учителем музики Варваринець Б.В. проведено відкритий урок з музики на тему: «Українські мотиви симфоній». Під окомпонемент акордеону учні виконували українські пісні та вивчали нові поняття у музиці.
Середа
Цікаво та змістовно пройшов відкритий урок з курсу «Я досліджує світ» у 1-му класі на тему: «Транспорт», який провела класовод Фекете Т.І. на занятті викоистано різні форми роботи: робота у парах (складання пазла), робота у групах (робота з роздатковим матеріалом «Види транспорту»), завдання з кубиками LEGO.
У 2-му класі класовод Геревич З.В. провела цікаву інтелектуальну гру «Розумники і розумниці» У грі взяли участь команди з п’яти дівчаток і шести хлопчиків. Кожній команді давались завдання на знання українських казок, прислів’їв та загадок, логіку, ерудованість. Всі учні позакали хороший результат.
Четвер
Практичним психологом Шебела М.І. проведено заняття з розвитку психічних процесів, де учні 1-го класу виконували різні вправи «Мій настрій», «Моє захоплення» та інші.
Вчитель англійської мови Гарапко Г.М. провела відкритий урок з англійської мови у 2-му класі на тему: «My face». Учні описували зовнішність казкових героїв використовуючи попередньо вивчений та новий матеріал.
П’ятниця
Заняття з курсу основ здоров’я провела з учнями 3-го класу класовод Геревич А.І. Темою заняття було «Мандрівка у королівство «Здоров’я»». Учні розгадували ребуси, загадки, робили колажі «Я – за здоровий спосіб життя».
Між учнями 4-го класу проходив інтелектуальний турнір «Найрозумніший четвертокласник». Капітани команд представили своїх учасників. Учні обирали з теми шести запропонованих категорій знань: тварини, казки, загадки, прислів’я, професії, кулінарія. Хлопчики та дівчатка намагались відповісти на якомога більшу кількість запитань, щоб привести свою команду до перемоги.
Протягом тижня цікаво проходив конкурс малюнків «Щасливе дитинство». Молодші школярі доклали багато зусиль, щоб показати красу нашої країни, рідного краю, своєї сім’ї .
Закінчився тиждень лінійкою «Закриття тижня початкових класів» , де були підведені підсумки. Директор школи Гардубей М.В. подякувала учням та вчителям за клопітку роботу та цікаво і змістовно проведений тематичний тиждень. Переможців і активних учасників конкурсів та змагань адміністрацією школи нагороджено грамотами та подяками.

ФОТОРЕПОРТАЖ

1. Альбом 1
2. Альбом 2 
3. Альбом 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 372 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar