Головна » 2014 » Май » 16 » Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності
10:51 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Безпека – це життя людини,
Безпека – це наше майбуття.
Прийміть до серця світ природи –
Прекрасне буде всіх життя!

Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Оскільки основи мислення закладаються у дитини в сім’ї, «материнська школа» повинна сформувати у дитини перші уявлення про навколишній світ і місце людини в цьому світі. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини.
Виховання в сім’ї залежить від загальної культури батьків, яким гарантується право вільного доступу до інформації про стан довкілля, про якість харчових продуктів і предметів побуту, а також право на її поширення.Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. 
З 12  по 16 травня  у школі було проведено Тиждень  знань  з основ  безпеки  життєдіяльності  в  ході  якого  були  здійснені  такі  заходи:
- батьківські  збори,  на  яких  обговорено  питання  покращення  нагляду  за  дітьми,  попередженя  дитячих  пустощів  та  травмування  дітей, протипожежної  безпеки  в побуті.
- тренінги «Правильне поводження  в різних життєвих ситуаціях». Показові  практичні  заняття  по  наданню  першої медичної  долікарської допомоги при  різних  травмах, які проводила медичний працівник школи  Ціцей М.М.  В кожному класі  було  проведено  тематичні  виховні  години  по  виробленню  знань  безпечної  поведінки  в  різних  ситуаціях.
І на завершення тижня цікаву  виховну годину яку провела Гульо Т.В., з учнями 6 класу мета якої було поглибити знання учнів про причини виникнення пожежі, вчити цінувати людське життя та берегти своє здоров’я.

Переглядів: 961 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/7 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar