Головна » 2013 » Январь » 30 » Учитель року – 2013
21:17 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Учитель року – 2013
Вітаємо Мейсар Сергія Федоровича - переможця конкурсу "Учитель року - 2013" у номінації "Інформатика".
Учитель – це не тільки викладач, а творець нового, цікавого, захоплюючого, той, хто наполегливо йде до вершин професіоналізму, щоб власним прикладом навчати і виховувати. Проведення конкурсу педагогічної майстерності  "Учитель року" має на меті виявлення і підтримання творчих  вчителів, сприяння підвищенню їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків. У цьому році в конкурсі взяли участь 7 вчителів Горондівської ЗОШ І-ІІІ ст., Зняцівської ЗОШ І-ІІІ ст., Лохівської ЗОШ І-ІІІ ст., Макарівської ЗОШ І-ІІІ ст., Страбичівської ЗОШ І-ІІІ ст., Чинадіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Кленовецької ЗОШ І-ІІ ст. у номінаціях «Фізика», «Інформатика», «Музика», «Російська мова», «Французька мова».

«Конкурс «Учитель року» це не просто змагання за звання кращого вчителя району, а ще й можливість допомогти розквітнути педагогічному таланту обдарованих учителів, якими багата наша рідна Мукачівщина», - розповідає про конкурс В.П. Бігунець, начальник відділу освіти.

24 січня на базі Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося підведення підсумків районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2013». В урочистостях з нагоди нагородження переможців та лауреатів конкурсу взяли участь Василь Петрович Бігунець, начальник відділу освіти, Ольга Іллівна Тулюк, заступник начальника відділу освіти, Ганна Іванівна Диганич, завідувачка РМК, працівники відділу освіти та районного методичного кабінету, журі конкурсу та керівники загальноосвітніх навчальних закладів Мукачівського району. На освітянському святі побували поважні гості: голова Мукачівської районної ради Іван Петрович Михайло та заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації Ольга Василівна Маринець.

Цього дня досвід педагогічної діяльності учасників конкурсу «Учитель року-2013» було представлено широкому загалу, а про довгий шлях конкурсних випробувань, які передували урочистостям розповів відеофільм «Як проходив конкурс». Завдяки цьому фільму глядачі дізналися про хвилюючі моменти 21 та 22 січня, коли у Ракошинській, Верхньокоропецькій та Залужанській школах конкурсанти проводили уроки, проходили перевірку навичок використання інформаційно-комунікаційних технологій та володіння методикою викладання, тестування основ педагогіки та психології, а також випробували свої сили у написанні есе. Упродовж усього періоду конкурсу, його заочного та очного етапів, вчителі-конкурсанти продемонстрували ґрунтовну фахову підготовку та глибоку ерудицію, зарекомендували себе творчі самобутні педагоги з активною життєвою позицією. Про різноманітний і багатогранний світ їхніх захоплень свідчили презентації хобі, які переконали усіх присутніх у тому, що перед ними не тільки фахівці своєї справи, а ще й цікаві особистості.

Яскраві музичні виступи, танцювальні композиції та гумористичні хвилинки, у виконанні учнів загальноосвітніх навчальних закладів Мукачівського району, створили радісний настрій для всіх присутніх у залі.  Вчителі щодня знаходять добрі слова для своїх учнів, ті потрібні слова, які навчать, спрямують і підтримають, а сьогодні їхні учні своїми піснями і танцями щирими дитячими голосами висловили свою любов і повагу до них.

Ось вони, кращі з кращих, переможці районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2013»: у номінації «Музика» - Окс М.Й., вчитель музики Кленовецької ЗОШ І-ІІ ст., у номінації «Фізика» -Хилинська О.В., вчитель фізики Зняцівської ЗОШ І-ІІІ ст., у номінації «Російська мова» - Шкирта В.С., вчитель російської мови Лохівської ЗОШ І-ІІІ ст., у номінації «Інформатика» - Мейсар С.Ф., вчитель інформатики Макарівської ЗОШ І-ІІІ у номінації «Французька мова» - ст. Мисло Я.В., вчитель французької мови Горондівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лауреатами стали: Джугля І.І., вчитель фізики Чинадіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Товт М.Ю., вчитель російської мови Страбичівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Привітали щасливих переможців та лауреатів Василь Петрович Бігунець, Іван Петрович Михайло та Ольга Василівна Маринець, які вручили планшетні комп’ютери та цінні подарунки, придбані за сприяння І.І. Токаря, голови Мукачівської районної державної адміністрації.

Професія вчителя всеохоплююча, невичерпна, вічна.  Відзначати його вагу ніколи не втомиться людство. Саме тому з особливою відповідальністю і, без перебільшення, з душевністю ставиться відділ освіти Мукачівської райдержадміністрації до організації та проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Цей конкурс уже давно став для всієї освітянської громади району справжнім святом педагогічної майстерності.

За матеріалами: http://www.osvitamraj.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=495:-2013&catid=64:2011-12-22-11-59-24&Itemid=43

Хвилюючі моменти районного етапу конкурсу "Учитель року - 2013" Відеоролик:

Переглядів: 1098 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/4 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar