Головна » 2013 » Август » 24 » Українці святкують День Незалежності
18:49 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Українці святкують День Незалежності
Головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення незалежності України, прийнято вважати датою утворення держави Україна в її сучасному вигляді.

Цього року держава відзначає 22-у річницю проголошення незалежності.

З нагоди свята по всій країні пройдуть урочисті заходи та народні гуляння за участю керівництва держави.

Водночас, як повідомляє прес-служба Президента України, Віктор Янукович привітав українців в ефірі «Першого національного» з Днем Незалежності України і закликав об'єднатися у непрості для всього світу часи. 

«Сьогодні, у непрості для всього світу часи, я закликаю усіх громадян нашої держави об’єднатися заради спільної мети - розбудови економічно потужної, демократичної незалежної України, якою б пишалися наші батьки й наші нащадки. Переконаний, що це нам під силу. Разом ми побудуємо соціально справедливу та заможну державу. Я вірю в український народ, в його тисячолітню мудрість, силу та наполегливість».

Привітав українців з Днем Незалежності і Прем’єр-міністр України Микола Азаров.

«Вітаю вас з двадцять другою річницею Незалежності України! Наша молода держава пройшла непростий шлях становлення. На ньому були і досягнення, і втрати, але головне, що ми чітко визначилися: куди і для чого рухаємось. Наша мета – сильна європейська демократична держава, яка підносить, гідно захищає і забезпечує права та свободи своїх громадян», - сказав М. Азаров.

Водночас, як повідомляє прес-служба апарату ВР, спікер Олександр Рибак теж долучився до привітань у 22-у річницю Дня Незалежності України.

«Країна впевнено рухається шляхом демократичних перетворень, розбудови громадянського суспільства, модернізації держави. Вільна і соборна Україна може відбутися лише як демократична, економічно і гуманітарно розвинена держава, де кожен громадянин почувається вільно і захищено. Наполегливою працею ми маємо домогтися піднесення вітчизняної економіки, створення гідних умов для життя людей і стартових можливостей для молоді. У цей святковий день бажаю вам щастя, здоров’я, любові та злагоди в родинах. Щасливої долі, оптимізму, здійснення задумів та мрій, нових звершень в ім’я України», - додав В. Рибак.

Переглядів: 740 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/5 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar