Головна » 2019 » Март » 7 » Виховний захід "Жінка - найпрекрасніше творіння світу"
17:57 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Виховний захід "Жінка - найпрекрасніше творіння світу"

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і радості. У цей день жінка - це перш за все чуйність, вона заполоняє повітря своєю шикарністю та витонченістю. Недарма жіночий день святкують саме на початку весни, адже жінка і є тим початком як життя, так і гармонійності, вишуканості.
Нашу школу цей день також не оминув стороною. У переддень свята, 7 березня, учні 10 класу (класний керівник Шебела Марина Іванівна) святковий концерт. Відкрила свято директор школи Гардубей М.В., яка привітала жіночу частину колективу і побажала жіночого щастя, бути коханими та кохати, міцного здоров’я та благополуччя.
Свято було наповнене позитивними емоціями та щирістю, з якою учні декламували вірші, грали у жартівливих сценках та виконували пісні під ліричні мотиви. Наприкінці свята, учні підготували для учителів невеличкий сюрприз – квіти.
Тож вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8-го березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!

ФОТО

Переглядів: 280 | Додав: Cristal | Рейтинг: 5.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar