Головна » 2014 » Сентябрь » 23 » «За мене, за тебе, за всю Батьківщину».
10:36 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
«За мене, за тебе, за всю Батьківщину».

22 вересня наша держава відзначила День партизанської слави, вшановуючи пам'ять всіх, хто віддав за щасливе майбутнє своє життя. Цей день - особливе свято для всіх, хто на невидимих фронтах воював за свободу нашої Батьківщини, ціною величезних зусиль наближав Велику Перемогу. Він втілює патріотизм і відвагу сотень тисяч підпільників, їх готовність пожертвувати найціннішим, що є у кожної людини - життям.
     В умовах тотального терору рух народного опору став грізною силою. Відсутність військового досвіду і необхідного озброєння компенсувалася стійкістю характеру і мужністю простих людей. І навіть нелюдські випробування не змусили їх схилити голови перед окупантами. Де б не ступав чобіт загарбника, фашистів завжди зустрічав опір.
       Вшановуючи пам`ять героїв Великої війни, 23 вересня учні 11 класу провели годину спілкування до Дня партизанської слави, ознайомилися з діяльністю партизанських та підпільних організацій на Закарпатті.
      За мету було взято: розширити знання учнів про партизанський рух в Україні, героїв партизанського руху; розвивати образне мислення, артистичні здібності в декламуванні поезій; виховувати патріотичні почуття, гуманізм, любов до України, пошану до тих, хто боровся за Батьківщину.
     Учні класу дійшли висновку, що День партизанської слави повинен передаватися з покоління в покоління і надалі, щоб зберегти у наших серцях такі поняття як Батьківщина, честь, обов’язок і пам’ять.

 

 

 

Переглядів: 746 | Додав: NS_creative | Рейтинг: 5.0/7 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar