Головна » 2019 » Октябрь » 9 » Зроби крок до майбутнього
18:57 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Зроби крок до майбутнього

Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги зараз залежить багато в чому те, як складеться життя потім. Професія визначить у майбутньому соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Причому іноді питання стоїть не куди піти вчитися, а яку освіту варто здобувати взагалі.
9 жовтня на базі Верхньокоропецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся День кар’єри «Зроби крок до майбутнього». Організатори заходу – Мукачівський міськрайонний центр зайнятості, педагогічний колектив та керівництво Верхньокоропецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Учні 9-11 класів нашої школи та ЗДНВР Лендєл А.Л., ЗДВР Горват О.М. стали також активними учасниками заходу.
День кар’єри – це можливість поспілкуватися з потенційним роботодавцем та ознайомитися з трендами у сфері праці. Прикордонники, поліція, рятувальники стали героями дня для учнівської молоді, яка стоїть на порозі до обраного життєвого шляху. Фахівці розповіли про те, які компетенції в даний час актуальні на ринку праці. Найголовніше, щоб наша молодь зорієнтувалася в обранні майбутнього фаху.

ФОТОМАТЕРІАЛИ

Переглядів: 311 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/3 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar