Головна » 2019 » Октябрь » 31 » Звіт голови первинної профспілкової організації Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів
16:40 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
Звіт голови первинної профспілкової організації Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

31 жовтня 2019 року у Макарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшов звіт голови ПК Годьмаш І.І. перед членами профспілки навчального закладу про роботу первинної профспілкової організації.
Робота первинної профспілкової організації планується на календарний рік і відображає усі основні напрями діяльності щодо виконання статутних норм, законодавства про профспілки та здійснення прав і повноважень.
Профспілкова організація працює за принципами соціального партнерства з адміністрацією.
Профспілковий комітет школи стоїть на стороні захисту соціально-економічних інтересів працівників. Під час складання та в ході обговорення колективного трудового договору намагаємось враховувати всебічні аспекти для покращення соціально-економічного розвитку колективу. Дуже серйозно і з великою відповідальністю ставимося до ходу виконання пунктів трудового колективного договору. Адміністрація узгоджує з профкомом питання грошової винагороди працівникам школи. Профком контролює правильність нарахування заробітної плати працівникам школи. Щорічно адміністрація узгоджує з головою профкому тарифікаційні списки вчителів, розклад занять, графік відпусток.
У профспілковій організації створені і працюють постійнодіючі комісії з охорони праці, комісія з культурно-масової і спортивно-оздоровчої роботи, ревізійна комісія. Члени профкому входять до складу постійно діючої комісії школи з соціального захисту працівників.
Головна мета профспілкової роботи - виконання зобов’язань за колективним договором, піклування про членів профспілки, захист їх інтересів у межах чинного законодавства України, дотримання і перегляд виконання домовленостей – запорука творчого неспокою і сприятливого морально-психологічного клімату в колективі. Адже, настрій з яким учитель переступає поріг школи сприяє творчому успіху, професійному зростанню і, найголовніше, корисно впливає на здоров’я колективу. Здається, зроблено чимало, але не вирішених проблем ще дуже багато. Профспілкова організація школи разом із районною профспілкою працівників освіти будуть шукати нові форми роботи для вирішення всіх проблем разом, адже лише в єдності профспілкових лав – сила, надія, впевненість у майбутньому.
Ми переконані, що надалі завдяки спільним діям з соціальними партнерами нам вдасться подолати всі перешкоди та досягти успіху. В єдності наша сила!

ФОТО

 

Переглядів: 272 | Додав: Cristal | Рейтинг: 3.0/1 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar