Головна » 2018 » Декабрь » 10 » "16 днів проти насилля"
19:37 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
"16 днів проти насилля"

Традиційно наша школа приєдналась до заходів Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».
З метою привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства, проблем подолання насильства в сім’ї, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків, недопущення випадків насильства щодо дітей та підлітків з 25 листопада по 10 грудня в Макарівскькій ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені різноманітні заходи в рамках акції «16 днів проти насильства».
Так, практичним психологом Шебела М.І. було проведено тестування для учнів 5-7-х класів з питань ризикованої поведінки, анкетування для учнів 9-10-х класів з питань дослідження та попередження насилля над підлітками та заняття з елементами тренінгу для учнів 9-10-х класів «Світ без насилля». Учитель правознавства Горват О.М. провела бесіду з учнями 9-11-х класів «Нормативне забезпечення охорони дитинства та протидія насилля над дітьми в Україні». Класні керівники провели тематичні бесіди з учнями, вчителі української мови (Печора Н.І., Гранчак М.Ю., Лендєл А.Л.) організували конкурс творів «Щастя моєї сім’ї», а вчитель образотворчого мистецтва Варваринець Б.В. – конкурс малюнків «Моє щасливе дитинство».
До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом членами учнівського самоврядування були проведені інформаційні хвилинки «Скажемо СНІДу – ні!». В школі були вивішені інформаційні плакати щодо проблеми СНІДу та дитячі малюнки, присвячені профілактиці ВІЛ/СНІД. Педагогом-організатором Гузинець Н.І. організовано перегляд кінофільмів «Запобігання торгівлі людьми».
Для батьків учнів проведене засідання батьківського лекторію «Попередження насильства, жорстокості в cім’ї та в дитячому колективі». Адміністрацією школи проведено бесіди-лекторії з учителями «Насилля над дітьми: ознаки та дії педагогів», «Формування в дитини позитивної самооцінки».

10 грудня проведено ряд заході присвячених Міжнародному дню прав людини

ФОТО

 


 

Переглядів: 682 | Додав: Cristal | Рейтинг: 4.0/2 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar