Головна » 2019 » Март » 3 » 17-22 тижні НУШ у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
20:09 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
17-22 тижні НУШ у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Якщо у тебе є захоплення, то ти – цікава та непересічна особистість, яка ніколи не нудьгує у вільний час. Тому мати хобі – чудово. Це знають навіть першачки. Темою 17 тижня НУШ стала тема – «Світ захоплень». Протягом цього тижня учні дізнались багато цікавих фактів про те, якими бувають захоплення, чому вони корисні, як, маючи захоплення, досягти успіху, та, можливо, знайти для себе чудове хобі.
Цікавими та змістовними були для учнів вправи «Вгадай захоплення», «Знайди відповідність», «Я - творець» з використанням конструктора LEGO та інші.
Зібрати наліпки і вирушити у навколосвітню подорож – про це мріє багато дітей. А хто такий справжній мандрівник і як ним стати? Що цікавого є у світі та чи обов’язково їхати у далекі країни, щоб побачити щось неймовірне? Саме цьому був присвячений 18 тиждень НУШ «Я - мандрівник». Першачки Макарівської ЗОШ, разом з учителькою Фекете Т.І. намаагалися знайти відповіді на ці та інші цікаві питання, а також навчилися новому та використовувати набуті знання та уміння.
Кожна людина має схильність до досліджень. Ми постійно сумніваємось, знаходимо нові варіанти вирішення проблем, намагаємось зробити своє життя максимально комфортним. І саме завдяки дослідникам та винахідникам живемо у такому розвиненому світі.
Для того, щоб першачки змогли максимально розкрити свій потенціал протягом 19 тижня НУШ «Ми – дослідники. Ми - винахідники» проводилися різноманітні досліди з водою, повітрям та рослинами.
20 тиждень НУШ присвячений спорту. Його мета – допомогти збагатити словниковий запас та сформувати бажання бути фізично активними. Протягом тижня учні вчилися, як важливо грати за правилами та бути чесними. На уроках діти дізналися більше про досягнення українських спортсменів на Олімпійських іграх, а також стали наполегливішими, дисциплінованими та витривалішими.
Протягом 21 тижня НУШ «Мої улюблені книги» учні 1-го класу Макарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів знайомилися з книжками у шкільній та сільській бібліотеках. Завдяки цьому діти мали можливість усвідомити, що читання є складовою постійного розвитку. На уроках трудового навчання, з жопомогою вчительки діти виготовляли веселі закладки для підручників.
22 тиждень НУШ – «Транспорт». Учні дізнались багато цікавої інформації про різні види транспорту та поглибили важливі знання правил дорожнього руху. Цікавими та корисними для учнів були вправи «Транспорт моєї місцевості», «Як бути гарним пасажиром?», «Для чого потрібні правила дорожнього руху?», «Чи впливає транспорт на довкілля?»

ФОТО

 

Переглядів: 338 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar