Головна » 2017 » Сентябрь » 1 » 1 вересня - День Знань
19:55 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
1 вересня - День Знань

  Перше вересня - День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання і кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвоника!
Вересень починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше - і слово, і музика, і дзвони душі...
Усім, хто  в цей день прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів.
Свято прийшло і в нашу школу. Привітати учнів та вчителів з початком навчального року завітали гості: Лийза Катерина Михайлівна - методист РМК управління освіти, молоді та спорту Мукачівської РДА, отець Богдан Лийза, Бесмак Юрій Михайлович - заступник голови виконкому Макарівської сільської ради.
Цього року, завдяки підтримці районного депутата Пашкуляка В.В. та Макарівського сільського голови Геревич М.М. першокласники отримали в подарунок комплект шкільного приладдя. 
Директор школи Гардубей Маріанна Володимирівна щиро привітала всіх з Першовереснем, побажала міцного здоров'я, та успіхів здобутті знань, а педколективу здоров'я, терпіння та творчих злетів.

 

Прислухайтесь... вас чекає школа, а вній велика країна знань. хтось цього року став лише першовідкривачем, а для когось - це ще один рік продовження пошуків і відкриттів. Є ще й ті, хто вже встиг накопичити знання, вміння, і зроблять сьогодні останній першовересневий крок у клас...
Всім Вам бажаємо завжди йти тільки вперед: до перемог, до визнання, до зірки своїх мрій! Будьте уважними учнями, щирими друзями та гідними людьми!

З Першим вересня! 

Фото

Переглядів: 676 | Додав: Cristal | Рейтинг: 0.0/0 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar