Головна » 2013 » Август » 31 » 1 вересня 2013
14:54 Отрмати версію для друкуДрукОтримати PDF версію веб-сайтуPDF
1 вересня 2013

 ДОРОГІ УЧНІ! ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ ПОВАЖНІ БАТЬКИ, БАБУСІ І ДІДУСІ!

Щиро вітаю вас із Днем знань і початком нового 2013-2014 навчального року! Цей день відкриває світ пізнання, мудрості та можливостей розбудови рідної країни, символізує свято молодості та надії, насамперед, тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Саме за шкільними партами формується майбутнє нашої незалежної України, яке гідно продовжуватиме державний курс економічних перетворень. 

   Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

Окреме, велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в душі любові до рідного краю, до України, та до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.

 Дорогі наші першокласники!

Сьогодні ваш перший шкільний день - перше свято знань! Всі ви такі ошатні, урочисті. Звичайно, ви хвилюєтеся, вступаючи в новий світ, хвилюються і ваші батьки, і вчителі. Всіх разом нас чекає довгий шкільний шлях - 11 шкільних років. Я сподіваюся, що шлях цей буде світлим: вас чекають нові друзі, хороші оцінки, безліч приємних, незабутніх хвилин.

У школі ви навчитеся читати і писати, освоїте іноземні мови, отримаєте необхідні знання з математики, літератури, фізики, хімії та по іншим шкільним предметам, але, хочу вам сказати, це аж ніяк не головне. Найважливіше, чого вас може навчити школа - вміння думати, самостійно знаходити рішення складних задач, аналізувати, вміння співчувати, співпереживати. Бажаю вам, щоб перший шкільний рік, а за ним і всі наступні, був схожий на одну з глав дивовижної книги, повної чудес і нових відкриттів.

Перший клас сьогодні вам
Відчиняє двері,
Порадуйте і тат і мам,
Будьте мудрі й вченні,
Поважайте вчителів,
Добрих друзів майте,
На дванадцять завжди вчіться,
А двійок - не майте!

Отже з нагоди дня знань вітаю усіх з початком навчального року. Бажаю міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

 Успіхів Вам у праці та навчанні. Щасти Вам!

 

Директор школи: В.М.Гранчак
Адміністрація школи

Переглядів: 822 | Додав: MS_creative | Рейтинг: 5.0/6 Поділитися:
Всього коментарів: 0
omForm">
avatar