Головна » 2015 » Апрель » 21
Like
6

У 2015 році до програми проведення зовнішнього незалежного оцінювання включено 12 тестових предметів. Зокрема, абітурієнтам під час реєстрації було запропоновано обрати тести з української мови і літератури, математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії, а також з англійської, німецької, французької, іспанської та російської мов.
Враховуючи різну кількість завдань та їх форм, на виконання кожного тесту зовнішнього незалежного оцінювання відводиться різний час.



Час відведений на виконання завдань тестів ЗНО у 2015 році:  ... Читати далі

Переглядів: 609 | Добавил: MS_creative | Дата: 21.04.2015 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
5

У п’ятницю 24 квітня в Україні відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури. Участь у тестуванні візьмуть усі без виключення учні 11-х класів та випускники шкіл минулих років, які планують вступати до вищих навчальних закладів. Цього року результати тесту одночасно зараховуватимуться як державна підсумкова атестація з шкільного курсу української мови і літератури, а також як вступний тест для бажаючих вступати до вищих навчальних закладів у цьому році.

Ще однією новацією цьогорічного тестування з української мови і літератури є можливість складати тест двох рівнів складнощі: базового або поглибленого. Також змінено систему оцінювання завдань, яка відтепер базуватиметься на принципі визначення порогового бала. Абітурієнти, які не подолають визначений експертами поріг, брати участь у вступній кампанії цього року не зможуть. 

Сертифікаційна робота базового рівня у 2015 році містить
... Читати далі

Переглядів: 541 | Добавил: MS_creative | Дата: 21.04.2015 | Коментарі (0) Поділитися: