Головна » 2015 » Декабрь » 17
Like
3

Дорогі друзі! Шануймо наших батьків! Будьмо вдячні їм за все те, що вони роблять для нас: люблять, піклуються, забезпечують всім необхідним для розвитку. У цей нелегкий для України час ми повинні як ніколи бути згуртовані і підтримувати один одного… Усіх хто відстоює своє майбутнє… майбутнє своїх дітей та внуків… Доброю традицією нашої школи, напередодні новорічних свят проводити благодійну акцію «Подаруй дитині затишок родинного тепла». 
17 грудня 2015 року, у рамках цієї акції, заступник директора з ВР  Мейсар С.Ф., та заступник директора з НВР Лендєл А.Л., разом з лідерами нашої школи  відвідали школу-інтернат у с.Домбоки. Вихованці нашої школи – щедрі та доброзичливі і завжди відкликаються на прохання про допомогу іншим. Адже на світі так багато дитячих сердець, які позбавлені батьківської любові та родинного тепла.
Хочемо висловити велику вдячність директору і колективу школи-інтернату  с.Домбоки за теплий прийом. Бажаємо їм усім творчих успіхів, сил, здоров’я і благополуччя!
Ми подарували радість, щастя, добро, теплоту, любов і щирість. Коли вручали подаруночки, то бачили, як їхні оченята наповнилися щастям. ... Читати далі

Переглядів: 454 | Добавил: MS_creative | Дата: 17.12.2015 | Коментарі (0) Поділитися: