Головна » 2017 » Апрель » 25
Like
3

23 квітня - Всесвітній день книги і авторського права. У квітні 1995 р. Генеральна конференція ЮНЕСКО заснувала Всесвітній день книги і авторського права, який щорічно відзначається з 1996 року. Це данина поваги до книг та авторів.
Книги – морська глибина,
Хто в них пірне аж до дна,
Той, хоч і труду мав досить,
Дивнії перли виносить.
Іван Франко


24 квітня бібліотекарем нашої школи Мейсар Н.І., було проведено ряд заходів а саме:
оформлена книжкова виставка до Всесвітнього дня книги і авторського права, проведений виховний захід з учнями 7 та 8 класів на тему:
«Читай, дивись та слухай українське», а також з учнями молодших класів було проведено урок-презентацію: «Від печерних книг до сучасності».
Книга на сучасному етапі розвитку цивілізації залишається одним із найефективніших інструментів передачі інформації з усіх сфер людської діяльності. Писемність завжди була головним чинником у культурі кожного народу, відігравала провідну роль у його духовному розвитку, тісно поєднувала покоління. Книги покликані служити людям, а краса і мудрість, відтворена у друкованих рядках, неодмінно має стати на заваді жорстокості, несправедливості й насиллю, врятувати наш неповторний світ. ... Читати далі

Переглядів: 667 | Добавил: MS_creative | Дата: 25.04.2017 | Коментарі (0) Поділитися: