Головна » 2017 » Май » 14
Like
0

Дорогі наші Матері!
Щороку, на початку травня традиційно відзначається День Матері - свято любові і тепла. Цього дня кожен з нас може і повинен висловити слова подяки своїй Матері за подароване життя, за її одвічну любов і ласку. Це день пам'яті матерів усього світу, коли віддається належне їхній безкорисливій пожертві заради блага своїх дітей.
Все в нашому житті починається з мами. Все людство народжене Матір'ю, Син Божий прийшов у наш світ від земної жінки, яка стала для нас Матір'ю Божою. Богородиця споконвіку є хранителькою духовності, берегинею сімейного тепла, миру і любові. Найніжніші слова у різних мовах світу присвячені саме їм - нашим любим мамам.
Колектив Макарівської ЗОШ від щирого серця вітає усіх Матерів зі святом. Здоров'я Вам, радості і поваги від дітей, онуків і правнуків. Нехай світлом і добром відгукуються в серцях нащадків   Ваші нескінченні турботи, терпіння і материнська відданість.

Переглядів: 590 | Добавил: Cristal | Дата: 14.05.2017 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

Мама! Чи є в світі слово більш прекрасне й ніжне? У мами добрі й ласкаві руки, найвірніше й найчутливіше серце - в ньому ніколи не згасає любов, воно ніколи не залишається байдужим. І скільки б тобі не було років - п’ять чи п’ятдесят, - ти відчуватимеш себе дитиною, тобі завжди потрібна мама, її ласка, її погляд.
Шанування матері - один з найсвятіших обов’язків людини і неоплатних боргів дітей.
Вона нас зростила, виховала, навчила добру, леліяла, любила. І як же не відплатити їй пошаною, любов’ю, ласкою і допомогою. А, власне, тільки цього на старості літ і хочуть від нас наші мами.
Чим більша наша любов до матері, тим святіше і радісніше наше життя.
Напередодні Дня матері, вихователі ГПД Геревич А.І., Горват Н.В. та Сабов Н.М. з учнями 1-4 класів підготували літературно-музичну композицію «Благословенне слово «МАТИ»». Учні розповідали вірші, прислів’я та легенди про маму. Виховний захід пройшов цікаво і насичено. ... Читати далі

Переглядів: 427 | Добавил: Cristal | Дата: 14.05.2017 | Коментарі (0) Поділитися: