Головна » 2017 » Сентябрь » 26
Like
2

Щорічно в Макарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проходить конкурс на кращий класний куточок: «НАШ КЛАС».
Саме тому з вересня  всі класи на чолі з класними керівниками сумлінно готуються, для того, щоб гідно представити його на конкурсі та отримати змогу позмагатися за І місце з іншими класами.

Цього року конкурс проходив 26 вересня. Перевірку класних куточків здійснює компетентне журі у складі ЗДВР, педагога-організатора, вчителів-предметників та представників шкільного самоврядування.
Під час оцінювання класних куточків враховують такі основні критерії:
креативність оформлення класного куточка;
патріотичний підхід до оформлення;
 - естетичний вигляд класного куточка
 - інформаційність;
 - яскравість;
  - творчий підхід. ... Читати далі

Переглядів: 793 | Добавил: Cristal | Дата: 26.09.2017 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
1

Це свято покликане висловити всенародну повагу до всіх захисників Батьківщини, які в роки Другої світової війни боролися за свободу і мир в глибокому тилу. Партизани нерідко працювали в оточенні ворожих військ, при цьому не шкодуючи власного життя і не знаючи страху.
У період Другої Світової війни налічувалося близько 6200 партизанських угруповань та загонів. В них служили майже мільйон солдат. Ці невидимі війська, як і інші підрозділи, понесли великі людські втрати під час боротьби з гітлерівським військом. Але внесок партизанських формувань в загальну перемогу людства над нацизмом просто неоціненний. І день партизанської слави — лише мала частина того, що може зробити сучасне покоління для людей, які колись належали до партизанських загонів.
Учасники народознавчого гуртка рід керівництвом керівника гуртка Печора Н.І., ЗДВР Горват О.М., педагога-організатора Гузинець Н.І. підготували повідомлення про спогади та події, пов'язані з цією датою. заходи проведено в шкільному музеї. ... Читати далі

Переглядів: 484 | Добавил: Cristal | Дата: 26.09.2017 | Коментарі (0) Поділитися: