Головна » 2017 » Октябрь » 30
Like
2

 30 жовтня 2017 року відбувся мітинг присвячений 73-річниці визволення Закарпаття від фашистських загарбників. З цієї нагоди, біля Обеліску слави та Могили невідомого солдата та території нашого села, відбулося покладання квітів та вшанування пам'яті захисників  - солдатів ІІ Світової війни. 
Учасниками народознавчого гуртка під керівництвом Печора Н.І. та педагога-організатора Гузинець Н.І проведено літературно-музичну композицію "Пам'ять серця".
Директор школи Гардубей М.В. звернулася зі словами вдячності до родичів тих, хто віддав своє життя за свободу рідного села та побажала всім присутнім здоров'я, добробуту, тепла і затишку, мирного неба над головою.
Учні та вчителі поклали квіти до пам'ятника й хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв.
У нашій школі також проведено ряд заходів, присвячених річниці визволення Закарпаття тарідного села від фашистських загарбників, а саме: виставка літератури (бібліотекар Мейсар Н.І.), години спілкування "Ніхто не забутий, ніщо не забуте"  (вчитель історії Горват О.М.), тематичні виховні години (класі керівники та класоводи); конкурс малюнків "Вклонюся доземно Вашому вічному подвигу" (Вчитель образотворчого мистецтва); конкурс читців поезії (вчителі-філологи).
Подвиг воїнів-визволителів нашого краю у Другій світовій війні – це приклад мужності і героїзму, яскравий взірець для наслідування представників прийдешніх поколінь, справа честі кожного з нас, щоб вислів «ніхто не забутий, ніщо не забуте» і надалі залишався головним моральним принципом нашого життя.
... Читати далі

Переглядів: 465 | Добавил: Cristal | Дата: 30.10.2017 | Коментарі (0) Поділитися: