Головна » 2017 » Ноябрь » 30
Like
0

30  листопада у Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено чергове засідання методичного об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу на тему: "Активізація пізнавальної діяльності учнів на сучасному уроці". В рамках проведення засідання було проведено відритий урок з художньої культури в 11 класі (вчитель Варваринець Б.В.) на тему: "Кіномистецтво. Французькі та американські кінорежисери". Вчителька провела урок використовуючи інтерактивні технології. Учні розділились на 2 групи - "Мистецтвознавці" та "Фанати кіно". 
Група "Мистецтвознавці" розповіла, що кінематограф - відносно новий вид мистецтва. Його історія, в порівнянні з тисячолітньою історією музики, живопису, театру, дуже коротка. Але це не заважає кіно залишатися протягом кількох десятиліть наймасовішим видом мистецтва.
Група "Фанати кіно" перенесла присутніх за лаштунки відомих американських фільмів, познайомила з неймовірними життєвими історіями відомих акторів.
Під час обговорення уроку, директор школи Гардубей М.В. та ЗДНВР Лендєл А.Л. підсумували та розкрили основні форми активізації пізнавальної діяльності, вказали на високий професіоналізм вчителів, наголосили на важливості вивчення предметів суспільно-гуманітарного циклу для гармонійного та всебічного розвитку особистості школяра.
також на засідання проведено аналіз результатів ІІ роайонного етапу Всеукраїнської учнівської предметної олімпіади з предметів СГЦ, Міжнародного конкурсу знавців української мови ім.П.Яцика, Міжнародного літературного конкурсу ім. Т.Шевченка. 

... Читати далі

Переглядів: 680 | Добавил: Cristal | Дата: 30.11.2017 | Коментарі (0) Поділитися:

Like
0

30 листопада в нашій школі вучителем історії та правознавства Горват О.М. проведено відкритий урок з історії України у 7 класі "Турнір юних знавців історії Русі-України". Метою уроку було узагальнити, повторити та закріпити вивчений матеріал з теми "Виникнення та розвиток Русі-України"; розвивати навички застосування навчальної інформації, роботи в групах; виховувати толерантне ставлення до думок інших, повагу до минулого свого народу. На уроці учні мали змогу розділитись на 2 команди і разом вирішувати цікаві завдання у різних номінаціях: "Історичний кросворд",  "Хто швидше", "Бліц опитування", "Історичний пазл", "Дешифрувальник".
Всі учні брали активну участь у турнірі і показали хороші знання. Члени журі підвели підсумки і відмітили найактивніших учасників. 

Фото

Переглядів: 415 | Добавил: Cristal | Дата: 30.11.2017 | Коментарі (0) Поділитися: